Motor
»
»
»
»
»
Carlos Sainz no podrà estar en el test d’Abu Dhabi per ordre de la FIA

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Carlos Sainz antes de un gran premio durante la temporada 2020.

Carlos Sainz no podrà estar en el test d’Abu Dhabi per ordre de la FIA

Carlos Sainz antes de un gran premio durante la temporada 2020.

Carlos Sainz volia emular a Fernando Alonso i ser present en el test d’Abu Dhabi per a joves pilots però la FIA no el permetrà. El pròxim 15 de desembre, es duen a terme aquests entrenaments on si estaran Alonso, Buemi i Kubica.

Es tractava d’un test per a pilots que hagen participat en dos o menys grans premis en la F1 però la FIA ha aprovada la presència d’aquests tres pilots perquè aquest any passat no van pilotar en F1.

LA FIA NO DONARÀ PERMÍS PERQUÈ CARLOS SAINZ ESTIGA EN ELS ENTRENAMENTS D’ABU DHABI AMB FERRARI

L’asturià no pilota un F1 des de 2018 i el polonés, des de finals de 2019 de manera oficial, mentre que *Buemi va deixar la F1 en 2011 a pesar que ha sigut emprovador de pneumàtics habitual en Xarxa *Bull. Ferrari va realitzar la petició necessària perquè Sainz també poguera estar però no li ho permetran. Igual que ell, es troben Daniel *Ricciardo o Sebastian Vettel, que després de canviar d’equip volien aprofitar l’opció d’estar en els test.

Carlos Sainz pilotando el McLaren durante el GP de Sakhir.

D’aquesta manera, l’estrena de Sainz amb ‘il 29cavallino rampant’ haurà d’esperar fins a gener, quan puga realitzar un test per a anar adaptant-se al seu nou monoplaça. El madrileny arribarà al GP d’Austràlia, el pròxim 21 de març, amb tot just 3 jornades de test oficials.

Aquesta decisió de la FIA ha calfat l’ambient en el *paddock entre els equips, com sempre que succeeixen coses d’aquest estil. Els diferents equips aprecien diferències de criteri en utilitzar uns arguments que no apareixen en el reglament esportiu de la F1 i consideren que tots aquests pilots sumen una experiència considerable com perquè no siga necessari haver de realitzar els test.

Por Golsmedia