Motor
»
»
»
»
»
»
Txec Pérez es corona en Sakhir després d’un xoc en la primera volta

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Sergio Pérez celebra su primera victoria en la F1. Foto: F1

Txec Pérez es corona en Sakhir després d’un xoc en la primera volta

Sergio Pérez celebra su primera victoria en la F1. Foto: F1

El futur de Txec Pérez en la Fórmula 1 pot ser incert, però passe el que passe, el mexicà ha aconseguit ser guanyador d’un Gran Premi, després d’una complicada primera tornada en la qual es va xocar amb *Leclerc, per a acabar amb la seua primera victòria en el GP de Sakhir. Ocon i el seu company *Stroll li van acompanyar en el podi.

Al principi semblava que George Russell anava a aconseguir una increïble victòria inaugural en la seua primera cita amb Mercedes, després d’haver superat a *Bottas durant la carrera. L’infortuni es va topar amb ell i Mercedes li va donar a Russell els pneumàtics equivocats quan va entrar a boxs sota un cotxe de seguretat en la volta 62, obligant-lo a realitzar una altra parada per a corregir l’error.

TXEC PÉREZ CONSIGUE LA SEUA PRIMERA VICTORIA EN LA F1 DESPRÉS DE COMPETIR EN 190 GRANS PREMIS

Txec Pérez s’havia vist obligat a fer boxs al final de la volta 1, caient a l’últim lloc després de quedar atrapat en un accident en la corba 4 que va deixar eliminats a *Leclerc i a *Verstappen, per a ser investigat després de la carrera.

Però un increïble canvi de ritme del mexicà li va permetre beneficiar-se de l’error de Mercedes, que també va deixar a *Bottas en amb pneumàtics durs usats, per a reclamar *sensacionalmente la seua primera victòria i la de Racing *Point, una setmana després d’un fracàs de *MGU-K que li havia robat un podi.

Després d’un difícil retorn a la F1, el Renault de *Ocon va aconseguir el seu primer podi, amb *Stroll aguantant a un duro Carlos Sainz per a prendre la seua segona tribuna de l’any, per davant del pilot de McLaren i Daniel *Ricciardo que va quedar en cinquena posició.

Alex *Albon va ser sisé, per davant del *AlphaTauri de *Daniil *Kvyat. La parella de Mercedes, *Bottas i Russell, van acabar en l’octava i novena posició, mentre que el segon McLaren de *Lando *Norris, va ser qui va agafar el punt final del que va ser una nit impressionant en *Sakhir.

Por Golsmedia