Motor
»
»
»
»
»
Rossi i Hamilton s’intercanvien les seues muntures en el Circuit de Cheste

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Rossi Hamilton
Rossi probando el monoplaza de Hamilton. Foto: Valentino Rossi.

Rossi i Hamilton s’intercanvien les seues muntures en el Circuit de Cheste

Rossi probando el monoplaza de Hamilton. Foto: Valentino Rossi.

Poca gent ho sabia i s’ha emportat amb el major secretisme possible. El pilot de motociclisme Valentino Rossi i el d’automobilisme, Lewis Hamilton, es van intercanviar ahir les seues muntures en vistes a provar noves experiències en el Circuit de Cheste.

La jornada va ser assolellada i amb una temperatura adequada per al desenvolupament d’aquesta. Aquest acte s’ha produït de manera exclusiva pel fet que el contingut que s’ha filmat serà utilitzat per a un documental d’un patrocinador comú entre tots dos pilots. Per aqueix mateix motiu no ha transcendit ni fotos ni contingut de la sessió al marge del publicat per tots dos pilots.

HAN GRAVAT UN DOCUMENTAL D’UN PATROCINADOR COMÚ

També ha transcendit la visita a *Brackley que va penjar Rossi per a mesurar-se el seient des del qual va pilotar el monoplaça de Mercedes. No ha sigut la primera vegada que el pilot de motociclisme s’ha muntat a bord d’un F1, en 2006, concretament amb un Ferrari. Aqueix mateix dia Hamilton va pilotar la M1 de Rossi.

L’escuderia Mercedes publicava en el seu perfil: «La F-1 i *MotoGP, l’encreuament que has estat esperant. Lewis Hamilton i Valentino Rossi en el millor intercanvi de muntures! Molt prompte…».

Por Golsmedia