Motor
»
»
»
»
»
Ducati presenta la moto amb la qual competirà en 2021

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Ducati presenta su moto para la temporada 2021. Foto: Ducati

Ducati presenta la moto amb la qual competirà en 2021

Ducati presenta su moto para la temporada 2021. Foto: Ducati

L’equip Ducati Lenovo ha presentat les seues noves màquines de fàbrica per a la temporada 2021. Jack Miller i Francesco *Bagnaia seran els pilots que les muntaran enguany. La presentació es va dur a terme aquest dimarts 9 de febrer de manera en línia, on Claudio *Domenicali, Administrador Delegat de Ducati Motor, va revelar el nou disseny.

La Desmosedici GP torna a recuperar el protagonisme del roig en el seu disseny i servirà perquè Miller i Bagnaia afronten la seua primera temporada com a pilots oficials de la casa de Borgo Panigale en *MotoGP.

LA NOVA DUCATI RECUPERA EL ROIG EN TOTA LA MOTO I COMPTE AMB LENOVO COM PARTNER PRINCIPAL

Domenicali comentava en la presentació que «comencem de nou amb la força del Títol Mundial de Constructors reeixit l’any passat malgrat les dificultats que ens han obligat a superar obstacles i situacions que no havíem viscut abans». I continua dient que «Jack Miller i ‘*Pecco’ *Bagnaia són pilots joves i talentosos que ens fan mirar aquesta temporada amb optimisme. Són l’exemple més evident de l’estratègia que vol seguir Ducati».

Esta es la nueva Ducati que pilotarán Jack Miller y Francesco Bagnaia. Foto: MotoGP

La temporada 2021 començarà oficialment el pròxim 5 de març a Qatar amb una primera jornada de test reservada per als col·laboradors i els pilots que debuten en la categoria regna, en la qual participarà *Michele *Pirro amb el Ducati Test *Team.

Del 6 al 7 de març serà el torn de Jack Miller i ‘Pecco’ Bagnaia, que eixiran a la pista per primera vegada amb el seu nou equip i vestits de roig en el Circuit Internacional de *Losail per a les dues primeres jornades de test oficials, a les quals seguiran altres tres dies de test lliures del 10 al 12 de març també a Qatar.

El traçat de Doha serà l’escenari de les dues primeres carreres de l’any, que es disputaran de nit, com és habitual, del 26 al 28 de març i del 2 al 4 d’abril.

Por Golsmedia