Motor
»
»
»
»
»
Aquest cap de setmana se celebrarà els 500km de karting d’Oliva

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Presentación de los 500km en Karting de Oliva

Aquest cap de setmana se celebrarà els 500km de karting d’Oliva

Presentación de los 500km en Karting de Oliva

Aquest cap de setmana se celebrarà els 500km de karting d’Oliva, una competició en la qual participaran 42 equips de tota Espanya. La prova tindrà lloc en el Karting Vives d’Oliva.

Els 500km d’Oliva és la carrera de resistència per equips més important d’Espanya que compta amb dues parades més, una a Segòvia i una altra a Sevilla. La competició començarà amb la prèvia el dissabte a partir de les 15h, mentre que el diumenge a les 10h, arrancarà la prova dels *500km.

La prova tindrà una duració de set hores ininterrompudes durant les quals es mantindrà el mateix kart, encara que amb el relleu dels pilots. Aquests cotxes són karts privats de competició amb un motor de quatre temps que poden aconseguir més de 110 km/hora i competeixen en tres categories: *tunning, estàndard i acer.

EL DIUMENGE A les 10H ARRANCARÀ LA PROVA DELS 500 KM EN EL KARTING VIVES D’OLIVA

Els 42 equips que competiran aquest cap de setmana procedeixen tant de la Comunitat Valenciana com de ciutats espanyoles com Madrid, Múrcia o Sevilla. Enguany, a més participaran pilots suïssos i francesos.

Alejandro Vives, propietari del *karting Vives i organitzador de la prova ha agraït el suport de l’Ajuntament d’Oliva i ha subratllat “l’auge que està agafant aquesta prova gràcies a les condicions climàtiques de la nostra ciutat”. A més, assenyala que el circuit “és obert, segur i té totes les mesures d’homologació necessàries”.

D’altra banda, Yolanda Navarro, regidora d’Esports ha ressaltat l’esforç de la família Vives per apostar sempre per l’esport i ajudar al fet que les dones es facen un lloc en el *karting ja que “és un repte incloure la figura de la dona en el món del motor i en el *karting Vives l’estan aconseguint”.

Per a finalitzar, Joaquín Calafat, regidor de Turisme ha remarcat l’estratègia que s’està duent a terme des de la seua delegació per a “ajudar i promocionar totes les empreses de turisme actiu de la ciutat i convertir l’esport en un dels motors econòmics més importants d’Oliva”.

Por Golsmedia