Motor
»
»
»
»
»
Viñales aconsegueix la victòria a Qatar superant a les Ducati

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Maverick Viñales durante el GP de Qatar. Foto: MotoGP

Viñales aconsegueix la victòria a Qatar superant a les Ducati

Maverick Viñales durante el GP de Qatar. Foto: MotoGP

Maverick Viñales s’alça vencedor en la primera carrera de l’any de MotoGP després de contrarestar l’empenyiment de les Ducati i la remuntada de les Suzuki. El Circuit Internacional de *Losail va donar el tret d’eixida a un Mundial molt interessant que comença amb l’absència de Marc Márquez però amb victòria espanyola del pilot del Yamaha.

Res feia presagiar el desenllaç favorable de la carrera per a *Viñales després de l’aclaparadora exhibició inicial de Ducati que va acaparar les primeres posicions després de l’eixida. Per part seua, Joan Mir arribava a la primera corba fora del *top 10.

VIÑALES S’EMPORTAVA LA PRIMERA CARRERA DE MOTOGP DESPRÉS DE REMUNTAR A les DUCATI

Amb el pas de les voltes, *Morbidelli i Rossi anaven caient posicions, mentre que *Quartaro, *Viñales i Mir anaven en augment millorant la seua posició en la taula. Zarco començava a estrényer a *Bagnaia i els dos aconseguien un cert avantatge respecte als perseguidors pel cap de la carrera. Més tard, *Viñales passava a Miller, alhora que les Suzuki anaven remuntant posicions amb *Rins que es posicionava el cinqué. La mirada de tots estava en les primeres posicions, *Viñales tènia un gran ritme i es posava segon, prop de *Bagnaia.

*Maverick *Viñales s’alça vencedor en la primera carrera de l’any de *MotoGP després de contrarestar l’empenyiment de les Ducati i la remuntada de les Suzuki. El Circuit Internacional de *Losail va donar el tret d’eixida a un Mundial molt interessant que comença amb l’absència de Marc Márquez però amb victòria espanyola del pilot del Yamaha.

Res feia presagiar el desenllaç favorable de la carrera per a *Viñales després de l’aclaparadora exhibició inicial de Ducati que va acaparar les primeres posicions després de l’eixida. Per part seua, Joan Mir arribava a la primera corba fora del *top 10.

*VIÑALES S’EMPORTAVA LA PRIMERA CARRERA DE *MOTOGP DESPRÉS DE REMUNTAR A les DUCATI

Amb el pas de les voltes, *Morbidelli i Rossi anaven caient posicions, mentre que *Quartaro, *Viñales i Mir anaven en augment millorant la seua posició en la taula. Zarco començava a estrényer a *Bagnaia i els dos aconseguien un cert avantatge respecte als perseguidors pel cap de la carrera. Més tard, *Viñales passava a Miller, alhora que les Suzuki anaven remuntant posicions amb *Rins que es posicionava el cinqué. La mirada de tots estava en les primeres posicions, *Viñales tènia un gran ritme i es posava segon, prop de *Bagnaia.

Por Golsmedia