Motor
»
»
»
»
»
Alpha Tauri presenta el monoplaça que portarà Gasly i Tsunoda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Gasly y Tsunoda desvelando el nuevo monoplaza de Alpha Tauri. Foto: F1

Alpha Tauri presenta el monoplaça que portarà Gasly i Tsunoda

Gasly y Tsunoda desvelando el nuevo monoplaza de Alpha Tauri. Foto: F1

L’escuderia AlphaTauri ha presentat l’AT02, el seu monoplaça per a aquesta temporada amb el motor Honda a l’interior i una lliurea completament nova en l’exterior, ja que l’equip busca construir el cotxe sobre un bon 2020, on es va veure a Pierre *Gasly guanyar el Gran Premi d’Itàlia.

Per part seua, Tsunoda és el nou pilot de l’escuderia, un jove japonés de 20 anys que reemplaça a *Kvyat per a estrenar-se en la F1. *AlphaTauri ha estat ocupat preparant al japonés per al seu debut en F1 amb diferents proves.

ALPHA TAURI FA PÚBLIC EL SEU NOU MONOPLAÇA AMB EL QUAL ESPERA TRACTAR-SE AMB ELS EQUIPS IMPORTANTS

El cotxe presentat per *AlphaTauri es veu notablement similar a l’AT01 de l’any passat davall encara que adaptat a les noves regulacions de 2021. Hi ha, no obstant això, un nou nas. La part posterior del cotxe és idèntica en termes de caixa del canvi i suspensió posterior que al seu torn va ser la part posterior del Xarxa *Bull de 2019. Enguany, *AlphaTauri ha optat per utilitzar els seus dos desenvolupaments permesos en el nou nas i en la suspensió davantera. La part inferior del nas apareix com si poguera estar més *ahuecada i això haurà fet necessari canviar els punts de recollida de la suspensió.

El AT02, nuevo monoplaza de la escudería Alpha Tauri. Foto: AlphaTauriF1

El director de l’equip, Tost, ha fixat al seu equip i a la seua nova alineació de pilots un ambiciós objectiu per a la temporada 2021. «En 2020 la Scuderia AlphaTauri era un equip de mitja taula, estàvem lluitant amb èxit contra els altres equips com McLaren, Renault i Racing Point, però el nostre objectiu per a enguany és estar constantment en la part superior d’aquests conjunts de mitja taula i millorar encara més», va dir.

«Per a aconseguir això, hem d’evitar problemes de fiabilitat i acabar totes les carreres en els punts. Això només pot succeir si no cometem cap error, per la qual cosa hem d’estar 100% concentrats en el nostre treball, carrera rere carrera, dins i fora de la pista. Farem tot el possible per a proporcionar un bon espectacle per a tots els fans de F1, que espere veure de tornada en la pista omplint les tribunes prompte», va acabar comentant Tost.

Por Golsmedia