Motor
»
»
»
»
»
»
Jake Dennis aconsegueix la seua primera victòria de Formula 1 a València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Jack Dennis vence en la Formula E
Dennis celebra su primera victoria en la Formula E. Foto: BMW Motorsport

Jake Dennis aconsegueix la seua primera victòria de Formula 1 a València

Dennis celebra su primera victoria en la Formula E. Foto: BMW Motorsport

Jake Dennis (BMWi Andretti Motorsport) va realitzar una gestió perfecta del ritme i l’energia per a emportar-se la seua primera victòria en la Formula E en la carrera DHL València E-*Prix Round 6 en el Circuit de València Ricardo Tormo. El britànic va passar per la meta per davant de *Andre *Lotterer (Porsche) i d’Alex *Lynn (*Mahindra Racing).

La majoria dels 24 pilots van buscar córrer amb el joc llarg i fer el seu progrés durant la carrera. Dennis, que eixia des de la pole, es va mantindre ràpid i va aconseguir una bretxa d’1.5 segons a *Lotterer després de passar la bandera a quadres.

JAKE DENNIS S’EMPORTA LA CARRERA A VALÈNCIA DESPRÉS D’HAVER ACONSEGUIT LA POLE EL DISSABTE

La carrera començava amb un Dennis molt actiu que liderava, seguit de *Lynn. El primer quart de la carrera va resultar cautelós, amb els pilots buscant maximitzar el seu temps i gestionar la seua energia útil.

Sergio *Sette *Camara (*Dragon/*Penske *Autosport) va ser un dels primers a moure, passant a *Sebastien *Buemi (Nissan e.*dams) en la volta 4, i després l’actual campió Antonio *Felix dona Costa (*DS *Techeetah) aconseguint el nové lloc. El francés *Vergne va veure la seua oportunitat d’aconseguir el cinqué lloc de *Blomqvist i el va agafar.

En la volta 11, la majoria dels corredors davanters van fer el seu moviment per a una primera dosi de l’impuls de 35 kW. Dennis i *Lynn van traure un segon als perseguidors, mentre que *Turvey va ser per a baix, amb Nat, *Lotterer i *Vergne posicionant-se tercer, quart i cinqué.

 

Por Golsmedia