Motor
»
»
»
»
»
El polèmic codi de vestimenta per al Gran Premi de l’Aràbia Saudita de Formula 1

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
ropa-mujeres-gp-arabia-saudi-soymotor
Protocolo de vestimenta para el Gran Premio de Arabia Saudí de Formula 1.

El polèmic codi de vestimenta per al Gran Premi de l’Aràbia Saudita de Formula 1

Protocolo de vestimenta para el Gran Premio de Arabia Saudí de Formula 1.

La Formula 1, com a categoria mundial i com a espectacle global, ha tractat d’arribar a territoris on els és beneficiós econòmicament i, a més, puguen dur a terme una labor social. Molt hauran de treballar en un dels seus nous emplaçaments: l’Aràbia Saudita. El país asiàtic alberga entre el 3 i el 5 de desembre la seua primera prova en el calendari del gran circ.

Com és sabut, l’Aràbia Saudita no està a l’avantguarda quant a drets humans i igualtat entre dones i homes. Ha quedat palés, de nou, en el codi de vestimenta que els promotors han manat a periodistes i equips. No sols es divideix el protocol entre homes i dones, alguna cosa que no succeeix en pràcticament cap gran premi; sinó que a més existeix una gran diferència de criteri.

LES DONES NOMÉS PODRAN ENSENYAR LA CARA, EL COLL I LES MANS

Els homes no podran entrar a les instal·lacions del circuit urbà de Jeddah sense samarreta, en pantalons curts, en pantalons trencats o en samarretes de tirants. És a dir, hauran de lluir pantalons llargs estàndard i, com a mínim, samarreta de mànega curta. Quant a les dones, la censura encara va a més. No podran portar vestits per damunt del genoll, ni vestimentes amb escots, ni faldes, ni *bikinis ni la resta de peces prohibides també per a homes.

 

Por Golsmedia