Foto: Mercedes AMG F1 Team.

Lewis Hamilton canvia de nom!

Foto: Mercedes AMG F1 Team.

Lewis Hamilton és un dels millors pilots de la història de la Formula 1. El seu gran talent sota els comandaments d’un monoplaça es combina amb la seua original personalitat quan es baixa del cotxe. El britànic és una persona amb gran influència, i amb ella vol canviar molt dels esquemes que regeixen la societat actual. Des del veganisme fins a l’activisme antiracista, passant per l’ecologisme i el feminisme. Ara, decideix fer un altre pas més.

Lewis Hamilton ja no es dirà Lewis Hamilton. El heptacampeón del món de Formula 1 passarà a dir-se Lewis Hamilton-Larbalestier. Així ho ha comunicat en una entrevista on admet estar “realment orgullós del nom de la meua família”. Hamilton continua: “No entenc la idea que quan la gent es casa, la dona perda el seu cognom, i vull que el nom de la meua mare continue juntament amb el nom d’Hamilton”.

“NO ENTENC LA IDEA QUE QUAN LA GENT ES CASA, LA DONA PERDA EL SEU COGNOM”

El canvi de nom no es realitzarà immediatament. És un procés burocràtic que tarda diversos mesos a dur-se a terme, per la qual cosa el seu nom oficial encara és “Sir Lewis *Carl *Davidson Hamilton”. El pilot britànic espera que “prompte” puga fer-se oficial la inclusió del cognom de soltera de la seua mare, qui li va acompanyar en el seu nomenament com a Sir a l’hivern de 2021.