Motor
»
»
»
»
»
Josep García, protagonista indiscutible al Campionat de Enduro de la CV

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Motos
Foto: FMCV.

Josep García, protagonista indiscutible al Campionat de Enduro de la CV

Foto: FMCV.

La carrera també va ser puntuable per al Campionat de Enduro de la Comunitat Valenciana. Aquesta va resultar ser un èxit després de la gran faena realitzada pel MC Alacant i la FMCV.

El Campionat d’Espanya de *Enduro ha disputat la seua quarta prova de la temporada a Alacant. Després de molts anys en què aquesta ciutat no comptava amb una carrera de primer nivell, el nacional de *Enduro ha passat per Alacant com un cicló deixant tots els centellejos de qualitat possibles.

La carrera, organitzada pel Moto Club Alacant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant i la Regidoria d’Esports a més de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, ha comptat amb 4 especials. Els pilots de Enduro1, Enduro2, Enduro3 i Júnior Open han fet 3 voltes al recorregut mentre que la resta de categories, dues i mitja.

Josep García brilla en el Supertest GRO

Ahir a la vesprada es va celebrar el Supertest GRO, situat al costat del paddock als voltants del Poliesportiu Tómbola de la ciutat. Els aficionats al *Enduro no van voler perdre’s l’espectacle i van omplir els voltants del circuit per a no perdre’s detall.

Josep García no va tindre rival i va ser el més ràpid de la nit arrancant els aplaudiments del públic. Marc Sans va fer segon i Sergio Navarro tercer, colant-se entre els tres millors de nou.

Per primera vegada en la història del Enduro es va retransmetre en directe via *streaming en el canal de Youtube de la RFME.

Por Golsmedia

Categorías Motor