Motor
»
»
»
»
»
La FIA demana perdó a Merhi per no trobar evidències del límit de pista

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Roberto Merhi pilota el monoplaza de Campos Racing en el Gran Premio de Austria de Formula 2. Foto: FIA Formula 2.

La FIA demana perdó a Merhi per no trobar evidències del límit de pista

Roberto Merhi pilota el monoplaza de Campos Racing en el Gran Premio de Austria de Formula 2. Foto: FIA Formula 2.

Roberto Merhi s’ha erigit com un dels protagonistes inesperats del cap de setmana en el cim de l’automobilisme. El pilot castellonenc tornava a competir en la Formula 2 quatre anys després. Partia 21é en la carrera llarga del diumenge. Va aprofitar les condicions canviants de la pista, va muntar gomes de sec i va avançar a gran part de la graella per a finalitzar en segona posició, però una molt dubtosa sanció de 5 segons per depassar els límits de la pista en quatre ocasions li va manar a la cinquena plaça.

LA FIA NO HA TROBAT EVIDÈNCIES QUE MERHI SOBREPASSARA ELS LÍMITS DE PISTA QUE LI HAN RELEGAT A la TERCERA PLAZA

Altres sancions de dos pilots conegudes després d’acabar la carrera elevaven al castellonenc fins a la tercera plaça, la qual ja és definitiva. Però la injustícia ja s’havia comés. La FIA havia executat una sanció que, ara, admeten que podria no haver-se imposat. La federació internacional no ha trobat evidències que *Merhi haguera sobrepassat els límits de pista per quarta vegada. Per tant, no hauria d’haver-hi sanció. El castellonenc, sense els cinc segons, hauria acabat en primera plaça.

Així i tot, Merhi ha aconseguit tota una gesta. Fa quatre anys que no competia en un Formula 2 -l’última vegada que ho va fer, a Mònaco 2018, també va aconseguir la tercera plaça-. Encara que sí que va poder realitzar test de pretemporada en 2019 i 2020, a més d’haver competit en categories de monoplaces a Àsia fa poc més de mig any. Així i tot, *Merhi tan sols ha gaudit d’una sessió d’entrenaments, una de classificació i una carrera al sprint fins a arribar al podi.

El castellonenc tornarà a manejar el Campos de Ralph *Boschung en *Zandvoort, dins de tres setmanes. El pilot suís ha publicat un tuit on felicitava a *Merhi per la seua actuació i on confirmava que li deixava el seu lloc de nou per a continuar recuperant-se de la seua lesió de coll. «Suport a un pilot amb 100% de talent i no amb 100% de diners», afirmava el titular de Campos Racing.

Categorías Motor