»
»
»
El Bressol de Campions torna a pujar pel cap alt alt del podi en el JuniorGP

La penúltima cita del FIM JuniorGP ha finalitzat en el circuit de *Motorland Aragó amb bons resultats per al Bressol de Campions. L’equip de l’escola de motociclisme del *Circuit Ricardo Tormo ha tornat a participar en les categories de *JuniorGP, *Superstock 600 i la *Hawkers *European *Talent *Cup.

La categoria en la qual el Bressol ha aconseguit millors resultats ha tornat a ser en *Superstock 600, en la qual Juan Rodríguez ha tornat a ser el pilot més destacat del cap de setmana. El pilot de Castelló ha tornat a liderar totes les sessions d’entrenaments del cap de setmana, alguna cosa que porta fent des de la primera ronda de la temporada.

Després d’aconseguir el millor registre de la seua classe el dissabte amb un temps d’1.55.576, Rodríguez va haver de començar la primera carrera en la tercera posició de *Superstock 600 a causa d’una sanció, així i tot, va estar barallant des del principi per la victòria amb Dani Muñoz, pilot que va guanyar la primera pispa per davant del pilot del Bressol de Campions.

En la segona carrera, a pesar que en l’eixida va perdre diverses posicions, Juan Rodríguez va poder remuntar i col·locar-se en primera posició després d’avançar a nombrosos rivals, tant de *Moto2 com de *Superstock 600. A més, Juan va patir un problema amb el ‘*shifter’ del canvi de marxes que va condicionar la seua conducció, però es va mostrar com el pilot més en forma de la seua categoria i va travessar la línia de meta en primera posició.