Motor
»
»
»
»
»
El Gran Premi de la Comunitat Valenciana de MotoGP queda presentat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: GVA.

El Gran Premi de la Comunitat Valenciana de MotoGP queda presentat

Foto: GVA.

El secretari autonòmic de Cultura i Esport, Ximo López Camps, ha presentat junt amb el director del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, el cartell oficial del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que es realitzarà els dies 4, 5 i 6 de novembre.

El pòster oficial ha sigut realitzat pel guanyador d’un concurs realitzat en xarxes socials entre els seguidors del Circuit. El cartell final és el que mostra tres candidats al títol: Aleix Espargaró (Aprilia), Fabio Quartararo (Yamaha) i Francesco Bagnaia (Ducati) al costat de les seues muntures.

El secretari autonòmic de Cultura i Esport ha informat sobre l’evolució de la venda d’entrades: “Hem superat àmpliament els tres quarts de l’aforament total i encara falten dues setmanes i mitja, de manera que confiem a acostar-nos al ple un any més”, i hi ha afegit que “amb aquestes dades aspirem a ser un any més el Gran Premi amb major presència d’aficionats dels cinc que se celebren a la península Ibèrica”.

Ximo López Camps ha anunciat també que l’esdeveniment “serà l’últim Gran Premi sobre aquest asfalt, ja que el pròxim estiu el Circuit tornarà a ser reasfaltat tal com ens vam comprometre amb els organitzadors del Campionat del Món de MotoGP, els pilots i la Federació Internacional. D’aquesta manera, en 2023 el Circuit tornarà a tancar el calendari amb un asfalt renovat”.

Així mateix, ha explicat que el Circuit Ricardo Tormo ha posat en servei per primera vegada una nova tribuna accessible per a facilitar l’assistència de persones amb mobilitat reduïda. I ha expressat el seu convenciment que “iniciatives com aquesta facilitaran que en el futur el Circuit Ricardo Tormo continue rebent el Premi al millor Gran Premi de tot el mundial, com ha succeït en les últimes dues edicions”.

El Gran Premi de casa

Els pilots de la Comunitat Valenciana que participen en el mundial han participat en la presentació a través dels vídeos que han enviat des de la gira asiàtica que completaran el pròxim cap de setmana a Malàisia.

El pilot d’Algemesí Jaume Masià (KTM) s’ha mostrat “amb moltes ganes de córrer a casa, de veure tota l’afició a Cheste” i junt amb el seu company d’equip, l’alacantí Daniel Holgado (KTM), ha agraït el suport institucional per a la posada en marxa del Gran Premi.

Per part seua, el valencià Iván Ortolá (KTM) ha expressat l’“emoció de complir el meu somni de córrer l’última carrera del mundial de Moto3, i més encara fer-ho a casa” i Carlos Tatay (CF Moto) ha convidat tots els aficionats a “vindre al Gran Premi, que és especial per a tots els pilots valencians i especialment per a mi, que estic a cinc minuts de casa, així que motivació al màxim i a guanyar-lo”.

El pilot de Borriana, Sergio García Dols (GasGas), que ha estat lluitant pel títol de Moto3 fins a l’últim moment, ha recordat la seua primera victòria mundialista en el Circuit: “Sempre senta bé arribar a casa, el Gran Premi és una cosa increïble”.

Respecte als pilots valencians de Moto2, afronten de manera molt diferent l’última carrera. Arón Canet (Kalex) ha estat entre els millors tot l’any: “És el Gran Premi de casa, el meu favorit, en el qual ve a veure’m tota la gent, la meua família, els aficionats. És una de les carreres més divertides de l’any”. Jorge Navarro (Kalex) no podrà participar en aquest Gran Premi després de la caiguda que va patir en el Gran Premi d’Austràlia. El pilot de la Pobla de Vallbona s’ha acomiadat del mundial de Moto2 abans d’hora amb un trencament de fèmur del qual ja es troba en procés de recuperació. “No podré estar en el Gran Premi de casa, és una gran pena, però el primer és el primer, que és millorar la meua cama, trobar-me cada vegada millor i poder tornar a entrenar”, ha declarat Navarro, que en 2023 iniciarà una nova etapa en el Mundial de Supersport.

Torna el Pit Walk

El director general del Circuit, Gonzalo Gobert, ha enumerat les novetats d’aquesta 23 edició del Gran Premi que se celebra des de 1999 ininterrompudament en el traçat de Cheste.

“Per fi deixem arrere les limitacions de seguretat amb motiu de la pandèmia de manera que tornarem a convocar el Pit Walk el dijous a la vesprada perquè els aficionats amb entrada puguen vindre a visitar els boxs del Circuit i conéixer als pilots, i tornarem a celebrar amb els pilots de MotoGP la cerimònia del pòdium des de la pista amb una espectacular invasió controlada de la pista”, ha indicat Gobert.

Por Golsmedia