Motor
»
»
»
»
»
El valencià Jorge Navarro canvia Moto2 pel World Supersport

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

El valencià Jorge Navarro canvia Moto2 pel World Supersport

El pilot valencià Jorge Navarro competirà en la classe World Supersport en 2023 amb l’equip Tingues Kate Racing. El talentós espanyol pilotarà la Yamaha YZF-R6 preparada per Ten Kate Racing, cosa que significa que tots els ingredients per a l’èxit són ací.

Navarro va fer el seu debut com a pilot habitual en la categoria de Moto3 en 2015 i va estar immediatament en el podi quatre vegades, la qual cosa el va convertir en el ‘Novençà de l’any’. A l’any següent, l’espanyol va aconseguir les seues dues primeres victòries en Grans Premis abans de passar a la categoria de Moto2 en 2017. La seua millor temporada va ser en 2019 quan Navarro va pujar al podi ni més ni menys que huit vegades i va acabar quart en el mundial de Moto2.

També enguany, el pilot de la la Pobla de Vallbona, de 26 anys, ha pujat al podi en la categoria de Moto2 però després de huit temporades en Grans Premis, és hora d’un nou repte. Navarro ha trobat aqueix desafiament amb Ten Kate Racing en la classe World Supersport i junts buscaran més èxit en la classe en la qual l’equip holandés ha aconseguit tants èxits al llarg dels anys.

Por Golsmedia

Categorías MotorMotociclismo