Motor
»
»
»
»
»
Joan López Zaragoza, el millor al Trial d’Ademús

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: Jaime Llinares | FMCV.

Joan López Zaragoza, el millor al Trial d’Ademús

Foto: Jaime Llinares | FMCV.

El Trial autonòmic va estar a Ademuz, València, per a disputar la sisena prova de la temporada 2022 i, a més, sent amb puntuació doble la qual cosa feia que la carrera tinguera molta més importància.

Tant en la primera com en la segona volta Joan López Zaragoza, Carlos Palma i Andreu Puchades van ser els millors i per aquest ordre en TR1 mentre que en TR1-B el van aconseguir ser Marcos Combarro i Ángel Llopis també en les dues passades. En TR2-B Fran Marín va guanyar, Miguel Llinares va fer segon i Manuel Garibo tercer en la primera però en la segona, Garibo va acabar segon i Llinares tercer.

Quant a TR3 César Albero va superar al seu rival de categoria, Alberto Hidalgo en les dues voltes. Enrique Rico, Raúl Monfort i Ignacio Ferri van ser els millors en TR3+40 en la primera però en la segona ho van aconseguir Maurici Rech, Pic i Ferri. José Berenguer, Joaquín Vicens i Abel Fito en TR4 van guanyar en la primera volta i Ángel Navalón, Abel Fito i José Berenguer en la segona. José Manuel Jurado va véncer en TR4 +40, Jesús Agudo va acabar segon i Juan Bautista Rivas tercer en la primera volta. Agut es va colar com primer en la segona deixant a Rivas segon i a Miguel Ángel Selma tercer.

En la primera passada de TR5 Alberto Bernacer, Marcos Picher i Javier Van Gemert van triomfar però en la segona Marcos Picher es va fer amb la victòria. Javier va finalitzar segon i Bernarcer tercer. Javier Oliver, Vicente José Oliver i Vicente de Miguel van ser els millors en la primera volta de TR5 +40 i Vicente José Oliver, Vicente de Miguel i Pedro Sanchis en la segona.

Joan González i Luz Antonino es van intercanviar les posicions en cadascuna de les voltes de Juvenil. Primer va guanyar González però després ho va fer Antonino.

La pròxima prova del Campionat de Trial de la Comunitat Valenciana se celebrarà el 30 d’octubre a Sagunt, València.

Por Golsmedia

Categorías Motor