»
»
»
Gran espectacle en el MX Traiguera

L’autonòmic valencià es va desplaçar fins al Circuit Cap de la Vila per a disputar la setena prova de la temporada 2022. El Moto Club Traiguera va ser l’encarregat de dur a terme la carrera en la qual va haver-hi un bon número d’inscrits i una competitivitat molt sana.

En els cronos de MX1, MX2 i MX125 Aitor Ferrandis es va fer amb la pole seguit d’Alfredo Pellicer i de Unai Aguiló. Aquest últim va ser qui es va fer amb la victòria en les dos mangues seguit també de Bruno Bozzo en ambdues. En la primera Alfredo Pellicer es va classificar tercer i en la segona Iván Lacuesta.

En MX1 van estar en el podi Bruno Bozzo, Iván Lacuesta i Jorge Berenguer; en el de MX2 Unai Aguiló, Ferrán Ferre i Edgar Esteban i en el de MX125 Alfredo Pellicer, Bruno Miró i Bruno Puerto.

Jonathan Plasència va ser el més ràpid en els cronos de MX3 i MX-A. Juan Bta. Nolla i Amós Teixidó van finalitzar segon i tercer, respectivament, però el que es va colar davant i va guanyar les dos mangues va ser Fernando Mirón. Nolla i Plasència es van haver de conformar amb travessar la meta darrere. En la segona pispa també van ser Juan Bautista i Jonathan però classificant-se en posicions diferents, Plasència segon i Nolla tercer.

En els calaixos d’honor de MX3 van estar Fernando Mirón, José Jonathan Plasència i Juan Bautista Nolla i en el de MX-A Amós Teixidó, José Javier Corbalán i Terence Beltrán.

Enzo Badenas va aconseguir parar el crono amb el temps més ràpid de MX85. Ángel Martínez i Rubén Contreras es van classificar darrere. Enzo Badenas va travessar la meta abans que ningú, Javier Salinas va fer segon i Ángel Martínez tercer. En la segona Javier va superar a la resta dels seus rivals i va véncer, Martínez va ser, aquesta vegada, segon i Contreras tercer.

La fotografia de guanyadors va estar formada per Javier Salinas, Ángel Martínez i Rubén Contreras.

Pau Caudet, Iñaki Tolosa i Esteve Abella van ocupar els primers llocs en els entrenaments de MX65. Pau va ser l’autèntic protagonista guanyant les dos mangues igual que Tolosa que va fer segon. No va passar el mateix amb el tercer lloc ja que Alex Gavarda i Abella li ho van repartir en cadascuna d’elles.

Així el podi va estar format per Pau Caudet, Iñaki Tolosa i Alex Gavarda.

La pròxima prova del Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana se celebrarà a Albaida aquest diumenge 23 d’octubre.