Motor
»
»
»
»
»
El Rally de La Nucia decidirà el Supercampionat d’Espanya de Rallyes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: La Nucía.

El Rally de La Nucia decidirà el Supercampionat d’Espanya de Rallyes

Foto: La Nucía.

El 28 Rallye de La Nucia- Trofeu Costa Blanca es desenvolupa els pròxims divendres 4 i dissabte 5 de novembre. Per seté any consecutiu la província d’Alacant i La Nucia compten amb una prova del Supercampeonato d’Espanya de Rallyes (S-CER), que a més serà puntuable per segona vegada per al FIA European Ral·li Trophy. Rallye que discorrerà per 36 municipis de muntanya alacantina, amb un total de 550 quilòmetres, dels quals 153 seran de competició en 9 espectaculars trams.

En la presentació del 28é Rallye La Nucia- Trofeu Costa Blanca en la Diputació d’Alacant han participat aquest matí Vicente Cabanes, director del Rallye i pres. Automòbil Club AIA, Paloma Izquierdo, Directora Esportiva RFEDA, Ignacio Aviñó, President de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana i Bernabé Cano, Diputat d’Esports alcalde de La Nucia.

Rallye: Divendres i Dissabte

#LaNuciaCiudadDelDeporte serà la seu per seté any consecutiu d’un rallye nacional d’asfalt del Supercampeonato d’Espanya de Rallyes (S-CER). Aquest Rallye està organitzat per la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana (FACV) i l’Automòbil Club AIA, Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de La Nucia. El Rallye La Nucia comptarà amb 80 equips inscrits que competiran el divendres 4 i dissabte 5 de novembre.

153 km. i 9 trams

L’Automòbil Club AIA ha donat a conéixer el recorregut del 28 Rallye La Nucia-Mediterrani Trofeu Costa Blanca. Els més de cinc-cents quilòmetres (550 km.) de rallye tindran 153 quilòmetres de competició en 9 trams cronometrats: 4 trams el divendres 4 de novembre i 5 trams el 5 de novembre.

El divendres 4 de novembre a la vesprada es disputaran els trams Relleu- Penàguila (22,7 km.) i Benassau- Gorga (12,2 km.), pels quals es realitzaran dues passades. El dissabte 5 de novembre els cotxes del 28 Rallye La Nucia afrontaran al matí els trams TC5 Xaló de 21,7 km., TC6 Pego (10,37) i TC7 Coll Rates (19,5 km.). A la vesprada després de la passada pel parc d’assistència a La Nucia s’afrontaran de nou els trams de TC8 Xalò i TC9 Pego, amb els quals conclourà la prova. El rallye finalitzarà a La Nucia, on s’entregaran els trofeus a les 19 hores.

Afegir que el divendres 4 de novembre al matí es disputarà el Shakedown, un tram que servirà d’entrenament i posada a punt de les mecàniques. Es desenvoluparà entre les poblacions de Bolulla i Tàrbena. Mentre el 3 de novembre se celebra en el mateix recorregut el Tram Cronometrat de Qualificació (TCC), posteriorment es realitza a les 21 hora la Cerimònia d’Eixida des de la Diputació d’Alacant.

Supercampeonato per decidir

En el Rallye de La Nucia estaran els millors pilots del Supercampeonato d’Espanya de Rallyes (S-CER), ja que està per decidir el campió i podium, a l’ésser la penúltima prova puntuable. Pepe López és l’actual líder del S-CER amb 166 punts – est pilot ja va guanyar el Rallye La Nucia en 2019-, seguit 2n Efren Llanera amb 154 punts i 3r Alejandro Cachón amb 153 punts. En ser puntuable per a l’Europeu de Rallyes (ERT FIA) comptarà amb pilots forans.

Els guanyadors del Rallye de La Nucia han sigut: Alberto Monarri en 2016, Iván Ares en 2017, Miguel Fuster en 2018, Pepe López en 2019, José A. “Coet” Suárez en 2020 i Surhayen Pernía en 2021.

Ciutat Esportiva: Centre d’Operació

La Ciutat Esportiva Camilo Cano acollirà tot l’operatiu del rallye des del parc d’assistència a direcció de carrera, passant per sala de premsa i altres serveis. La Ciutat Esportiva es convertirà els dies 4 i 5 novembre en el gran centre d’operacions del 28 Rallye Mediterrani-La Nucia ‘Trofeu Costa Blanca’.

Els vehicles participants en la prova passaran fins a quatre ocasions pel parc d’assistència del 28 Rallye Mediterrani-La Nucia en la Ciutat Esportiva. Finalitzada la carrera, la Ciutat Esportiva Camilo Cano també acollirà la cerimònia de lliurament de trofeus del rallye, a les 19 hores. Més informació del rallyes en: www.rallyelanucia.com i en l’App Rallye La Nucia.

Por Golsmedia

Categorías Motor