Motor
»
»
»
»
»
Uns 4.000 castellonencs assistiran al Gran Premi de la Comunitat Valenciana de MotoGP

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Diputació Castelló.

Uns 4.000 castellonencs assistiran al Gran Premi de la Comunitat Valenciana de MotoGP

Diputació Castelló.

El Circuit Ricardo Tormo ha presentat hui el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana en la Diputació de Castelló. Uns 4.000 aficionats de la província de Castelló tenen comprades ja les seues entrades per a assistir al tancament del mundial a Cheste.

“Esperem poder penjar el cartell de no hi ha bitllets un any més i així podrem dir de nou que som el Gran Premi de la península ibèrica amb més aficionats en les graderies” ha explicat el director general del Circuit Ricardo Tormo.

L’acte s’ha celebrat en la Diputació de Castelló i el seu president, José Pascual Martí ha destacat “la importància exterioritzar a altres províncies el Gran Premi, perquè actes com aquest l’acosten a tothom i a Castelló li donem molta importància a l’esport”.

El director del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, ha explicat que “aquesta temporada reprenem algunes activitats que no vam poder fer per culpa de la pandèmia com el Pit Walk o la invasió controlada de la pista i apostarem més encara per la interacció amb els aficionats a través d’una aplicació que està posant en marxa Dorna i que permetrà a tots els aficionats en el Circuit tindre accés a continguts tan interessants com el cronometratge en directe”.

Sergio García Dols pel subcampionat

El pilot de Borriana Sergio García Dols (Gas Gas) lluitarà durant el Gran Premi pel subcampionat “tinc moltes ganes de pujar-me a la moto en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana per a acabar bé la temporada i veure si per fi podem aconseguir el subcampionat” ha indicat el pilot de l’Aspar Team

García Dols s’ha mostrat “molt content de ser ací i afrontar l’última carrera d’any”, ja que apunta que han fet un pas avant.

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana tindrà lloc en el Circuit Ricardo Tormo durant el cap de setmana del 4, 5 i 6 de novembre i rebrà el premi a Millor Gran Premi de MotoGP de l’any 2021. A més, el dia 8 d’aquest mateix mes se celebraran també a València els primers test de pretemporada de MotoGP amb les motos de 2023.

Les entrades per a assistir al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana estan a la venda en la pàgina web oficial del Circuit Ricardo Tormo

Por Golsmedia