Motor
»
»
»
»
»
Bones mànegues per a una gran carrera en el MX Albaida

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: Carlos Calderón | FMCV.

Bones mànegues per a una gran carrera en el MX Albaida

Foto: Carlos Calderón | FMCV.

La huitena prova del Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana es va celebrar a Albaida, València, ahir diumenge. La carrera, VIII Memorial Pepe Pérez, es va celebrar amb normalitat i amb uns pilots que ho van donar tot. Com a peculiaritat, destacar que el traçat d’Albaida ha tornat a canviar de direcció i torna a ser com era abans.

En els cronos de MX85 i MX125 Bruno Miró va ser el més ràpid seguit d’Alex López i de Jaume Ballester. En la primera manga Alex López es va fer amb la victòria deixant a Port segon i a Ballester tercer però en la segona les coses van canviar i va anar Miró, que havia aconseguit la pole, el que es va fer amb la P1. López va acabar segon i Ballester, de nou, tercer.

En el podi de MX85 van estar Ángel Martínez, Hugo Climent i Andreu Coves i en el de MX125 Alex López, Bruno Miró i Jaume Ballester.

Fernando Mirón, Jonathan Plasència i Manuel Pastor van marcar els millors registres en els cronos de MX3 i MX-A. En aquesta ocasió, es va repetir el resultat en les dos mangues amb Tafaner travessant la meta abans que ningú, Plasència sent segon i Pastor tercer.

En MX3 van estar en els calaixos d’honor Fernando Mirón, Jonathan Plasència i David Crespo i en MX-A Manuel Pastor, Héctor López i José Alfonso García.

Marco Alonso es va emportar la pole en MX1 i MX2. Iván Lacuesta va acabar segon en els entrenaments i Ferrán Ferré tercer. Ací també va haver-hi el mateix resultat en les dos mangues i, a més, amb els mateixos pilots del crono com a protagonistes: Alonso va guanyar les ambdues carreres, Lacuesta va fer segon i Ferré tercer.

En la fotografia de guanyadors de MX1 van estar Iván Lacuesta, Omar Martos i David Mateu i en MX2 Marco Alonso, Ferrán Ferré i Edgar Esteban.

La pròxima prova del Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana se celebrarà el 13 de novembre a Catral, Alacant, amb les mateixes categories que a Albaida a més de MX65 i MX50.

Por Golsmedia

Categorías Motor