Motor
»
»
»
»
»
El Circuit Ricardo Tormo decideix el títol de MotoGP amb ple en les graderies

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Foto: Circuit Ricardo Tormo.

El Circuit Ricardo Tormo decideix el títol de MotoGP amb ple en les graderies

Foto: Circuit Ricardo Tormo.

El Circuit Ricardo Tormo acull aquest cap de setmana l’última cita de la temporada de MotoGP, amb els títols de MotoGP i Moto2 en joc. En MotoGP, l’italià Pecco Bagnaia (Ducati) arriba líder amb 23 punts d’avantatge sobre el francés Fabio Quartararo (Yamaha).

Quartararo està obligat a guanyar per a proclamar-se campió, per la qual cosa el francés té clara la seua meta aquest cap de setmana. «L’objectiu és clar. No tinc res a perdre i per descomptat ho donaré tot per a lluitar per la victòria. No és la millor situació per a lluitar pel campionat. Passe el que passe el diumenge, ha sigut una temporada dura, però bona», ha assegurat el pilot de Yamaha.

Per part seua, Bagnaia s’ha mostrat confiat de cara a la carrera del diumenge. «He d’acabar el treball. Màxima concentració i intentar acabar tan bé com siga possible. Aquest circuit és molt bo per a nosaltres, la moto d’enguany és molt competitiva, però MotoGP és un món de sorpreses. El nostre màxim objectiu serà el de sempre, lluitar per estar a dalt», ha afirmat l’italià.

El diumenge tant l’italià com el francés es jugaran el títol amb les graderies de Cheste plenes, amb prop de 80.000 persones en el Circuit Ricardo Tormo que encara té a la venda les últimes entrades en la seua pàgina web.

Fernández i Ogura en Moto2

En Moto2, el líder és l’espanyol Augusto Fernández (Kalex) que avantatja al japonés Ai Ogura (Kalex) en 9,5 punts.

«Vull lluitar per la victòria el diumenge. A Austràlia vaig fer un error, a Malàisia el va fer ell… Així que veurem què passa a València. Volem un cap de setmana normal, treballar com sempre i el diumenge veurem», ha declarat Fernández.

«De normal a València estic nerviós perquè no soc molt bo ací, però ara tinc confiança. He corregut ací molt, he fet un test ací… Estic concentrat en el que he de fer», ha expressat Ougura.

Pit Walk

A més, aquesta vesprada els prop de 2.000 aficionats que s’han acostat al Circuit Ricardo Tormo han pogut gaudir del tradicional Pit Walk, que ha tornat després de dos anys. En ell, els aficionats han tingut l’oportunitat de veure el treball dels equips a solo unes hores que comence l’acció.

Marc Márquez (Honda), Francesco Bagnaia (Ducati), Alex Rins (Suzuki), Joan Mir (Suzuki), Jorge Martín (Suzuki), Aleix Espargaró (Aprilia), Maverick Viñales (Aprilia), Lucca Marini (Ducati) i molts altres pilots han eixit a saludar als aficionats que després de dos anys d’espera han pogut participar en aquesta activitat.

Por Golsmedia