Motor
»
»
»
»
»
Quartararo comença el Gran Premi de la Comunitat Valenciana fent-li por a Bagnaia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Foto: MotoGP.

Quartararo comença el Gran Premi de la Comunitat Valenciana fent-li por a Bagnaia

Foto: MotoGP.

Quartararo, Fernández i Guevara lideren els primers entrenaments en el Circuit

El Circuit Ricardo Tormo ha celebrat aquest matí els primers entrenaments lliures del Gran Premi de la Comunitat Valenciana. Fabio Quartararo (Yamaha), Augusto Fernández (Kalex) i Izan Guevara (GASGAS) han sigut els pilots més ràpids en les seues respectives categories.

Quant a MotoGP, el pilot més ràpid ha sigut el francés Fabio Quartararo, que ha parat el crono en 1’31″399. L’espanyol Marc Márquez (Honda) ha acabat segon, amb caiguda inclosa i l’australià Brad Binder (KTM) ha sigut tercer. El líder del Munial, l’italià Pecco Bagnaia (Ducati), ha acabat disseté.

En la categoria intermèdia, Moto2, l’espanyol Augusto Fernández, que ocupa la primera posició en la classificació general, ha acabat primer, seguit del seu company d’equip l’espanyol Pedro Acosta (Kalex) i l’el estatunidenc Cameron Beaubier (Kalex). Mentre que el japonés Ai Ogura (Kalex), segon en el Campionat, ha acabat seté.

Finalment en Moto3, l’espanyol Izan Guevara ha marcat un registre de 1’39″533 que li ha valgut per a ser el més ràpid de la sessió matinal. Segon ha sigut el brasiler Diogo Moreira (KTM) i i tercer el valencià Dani Holgado (KTM).

Por Golsmedia