Motor
»
»
»
»
»
Manu Pellicer, campió d’Espanya d’Enduro Infantil

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting

Manu Pellicer, campió d’Espanya d’Enduro Infantil

El municipi castellonenc de Sant Mateu va acollir l’última prova del Campionat d’Enduro de la Comunitat Valenciana. A més, la carrera va ser puntuable per al nacional de TT Clàssic i per a l’Enduro Infantil completant dues jornades de deu.

Jesús Ferreres es va fer amb la victòria en Sènior deixat a Sergio Perales segon i a Luis Miguel Nieto tercer. En Júnior els guanyadors van ser Alfredo Pellicer, David Corella i Alex Combalia. Entre els inscrits en 125cc, que van competir el diumenge, Jaume Ballester es va fer amb la victòria mentre que Raúl Castellano va ser segon.

Dani Subirats va ser el millor de Sènior B, Marco Iváñez va acabar segon i Jesús Roberto Higón tercer. Miguel Espinos, José María Sánchez i David Peinado van pujar al podi de Sènior C i Pedro Luis Candela, Javier Castejón i Arturo Casanova en Màster. Juan Salvador va superar a la resta dels seus rivals d’Aficionats. Frank Dols va haver de conformar-se amb ser segon i Francisco Tejedor tercer.

Manu Pellicer, campió d’Espanya

A l’ésser la prova també puntuable per al nacional d’Enduro Infantil, Sant Mateu va tindre la sort de coronar a un dels nostres com a campió d’Espanya i és que Manu Pellicer, amb una temporada perfecta, es va emportar la medalla d’or d’Enduro Infantil 85cc.

Por Golsmedia

Categorías Motor