Motor
»
»
»
»
»
Fi de festa a Albaida amb la Minivelocitat valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: FMCV.

Fi de festa a Albaida amb la Minivelocitat valenciana

Foto: FMCV.

L’autonòmic de Minivelocitat i Minimotard va baixar el teló ahir diumenge en el Circuit d’Albaida. El Moto Club Ciutat d’Albaida va ser l’encarregat de dur a terme aquesta carrera en la qual va haver-hi un total de 108 inscrits que es van repartir per a competir en les categories convocades.

La jornada va ser espectacular, amb carreres increïbles i lluites per la victòria fins a la bandera a quadres que van arrancar els aplaudiments del públic assistent.

En 80 Automàtiques i 80 GP Jesús Ríos, campió d’Espanya de PreMoto3, va ser el més ràpid en els cronos seguit per Vicente Pérez i per Carlos Navarro. En la carrera va haver-hi el mateix resultat amb una bonica batalla entre Ríos i Pérez que es va saldar amb la victòria de Jesús. Navarro es va mantindre tercer durant totes les voltes. Així és com van pujar al podi de 80GP. En 80 Automàtiques van estar en la fotografia de guanyadors Francisco Javier Royo, Isidro Tarrasó i Vicente Rocher.

Vicente Pérez va ser el millor en el crono de 80 Pro Sèries i 80 Pro Sèries Màster i va estar acompanyat en la primera fila de graella per Mark Pérez i per Sergio Ballesteros. Vicente va liderar de principi a fi la carrera igual que Mark que va rodar segon tots els girs. La sort no va acompanyar a Ballesteros que va cedir el seu tercer lloc en favor d’Adrián Fabregat.

Pablo Arnedo, Jose Luis Cagigas i Jonathan Peñaranda van aconseguir parar el crono amb els millors registres en Minimotos. En les dos mangues es va repetir el resultat amb Arnedo com a guanyador, Cagigas com a segon i Marcos Vinagre tercer però no sense oferir una gran baralla entre ells.

En el crono de MiniGP 110 Daniel Climent es va fer amb la pole. Pau Camarena va ser segon i Víctor Cubeles tercer. La primera manga va anar a parar a les mans de Cubeles que va deixar a Miguel Roig i a Gonzalo Recio com a segon i tercer, respectivament. En la segona Climent va guanyar, Cubeles va haver de conformar-se amb ser segon i Fort tercer.

Luis Miguel García, Francisco Penalva i Adrián Moya es van classificar en aquestes posicions en l’entrenament de Pit Bike 20-1 i 20-2. La victòria en les mànegues va ser per a García però Moya va aconseguir ser segon deixant a Penalva tancant el top tres. En els calaixos d’honor de 20-1 van estar Luis Miguel García, Francisco Penalva i Adrián Hernández i en 20-2 Adrián Moya, Sergio Montoro i Pablo Cabezuelo.

En el crono de Pit Bike 16 va haver-hi tres protagonistes: Miguel Rodríguez, Rubén Catalunya i Miguel Saiz. Rubén va aconseguir guanyar en les dues mànegues. Saiz i Alejandro Gutiérrez van veure la bandera a quadres després d’ell en la primera i José Cea i Adrián Martínez en la segona. Així van ser Cea i Saiz els que van acompanyar a Catalunya en el podi.

Marc Moñinos es va emportar la pole en Minimotard 65-85 seguit de Joel Valero i d’Adrián Torrelo. La classificació en les mànegues no va canviar i els tres van ser els millors sempre i així van rebre els seus trofeus de 85. Eric Tomás, Francisco Fernández i Javi Tomás van destacar en 65cc.

Por Golsmedia

Categorías Motor