Motor
»
»
»
»
»
Còrdova i David s’emporten el MotoDes Adventure

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FMCV.

Còrdova i David s’emporten el MotoDes Adventure

Foto: FMCV.

Cap de setmana complet per als inscrits en l’anomenada MotoDes Adventure que es va celebrar els dies 18 i 19 de novembre. Després de molta faena per part de l’organització, duta a terme per MotoDes, en l’elaboració del ral·li i a preparar-lo tot, els participants van gaudir d’un gran esdeveniment en el qual la passió per aquesta disciplina i la companyonia van ser els protagonistes.

El divendres es va fer, en el Circuit Ricardo Tormo, un brífing que va servir de curs explicatiu del maneig del Road Book i del sistema de navegació per a tots els que tenien menys experiència a fer recorreguts amb aquests utensilis. Va ser un gran èxit de convocatòria i els assistents van agrair la dedicació de l’organització envers ells.

Ja el dissabte es va dur a terme la prova amb una distància de 205km en total i eixint des del propi pàrquing del Circuit Ricardo Tormo. El ral·li va tindre un 75% d’off road i va ser apte per a tots els nivells i en el qual van participar pilots amb motos de Trail, Maxi Trail, Enduro, etc.

L’arribada va ser en el municipi valencià de Siete Aguas on es va fer un menjar d’hermandas i es van entregar uns trofeus acreditatius als millors de cada categoria. En Road Book va guanyar Sento Córdoba, Jaime García va ser segon i Severino Montoro tercer. Einar David es va emportar la victòria en GPS seguit de Javier Ebri i d’Alo Silla.

Por Golsmedia

Categorías Motor