Foto: Circuit Ricardo Tormo.

Izan Guevara tanca un any per a emmarcar amb el seu debut en Moto2 al Ricardo Tormo

Foto: Circuit Ricardo Tormo.

El campió del món de Moto3 Izan Guevara ha conclòs amb bones sensacions la seua presa de contacte amb la Moto2 en el Circuit Ricardo Tormo, després d’acumular un total de 111 voltes a bord de la Kalex.

Guevara ha completat un primer test de pretemporada de tres dies abans de concloure una temporada brillant en la qual ha aconseguit set triomfs i un total de dotze podis en el seu camí cap al títol de Moto3. La pròxima vegada que torne a pujar-se a la seua nova moto serà el 14 i 15 de març de 2023 en un test en el circuit de Jerez – Ángel Nieto, on coincidirà per primera vegada amb tots els seus rivals en la pista.

Izan Guevara: “Han sigut tres dies de proves molt positius a València, encara que amb condicions que no han sigut perfectes, perquè el vent ens l’ha posat difícil. L’adaptació ha sigut bona i hem aconseguit temps ràpids, així que estic content. Hem gaudit, hem aprés, hem evolucionat i hem provat moltes coses. Em sent preparat, ha sigut una bona presa de contacte i ara toca pensar en el test de Jerez del pròxim mes de març, encara que primer descansarem una mica després d’un gran any”.