Motor
»
»
»
»
»
Max Günther continua brillant en els test de la Fórmula E en el Circuit Ricardo Tormo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense
Foto: Circuit Ricardo Tormo.

Max Günther continua brillant en els test de la Fórmula E en el Circuit Ricardo Tormo

Foto: Circuit Ricardo Tormo.

L’alemany Maximilian Günter (Maserati) ha sigut per segona jornada consecutiva el més ràpid en els entrenaments oficials que l’ABB FIA Formula E està celebrant aquesta setmana en el Circuit Ricardo Tormo

La Fórmula E ha dedicat aquesta segona jornada a dur a terme un simulacre d’ePrix en el qual pilots, equips i també l’apartat esportiu i la resta de l’organització han assajat els diferents procediments que tenen lloc en un esdeveniment.

A primera hora del matí l’activitat en pista ha començat amb una sessió d’entrenaments lliures que ha dominat Günther, amb un crono de 1’26″178. Segon ha sigut el vigent campió, el belga Stoffel Vandoorne (DS Penske), i tercer el neozelandés Mitch Evans (Jaguar TCS), tots dos a una mica menys de mig segon.

Posteriorment han disputat l’assaig de classificació. L’alemany Günther ha tornat ser el més ràpid, després de liderar la classificació conjunta i batre a Vandoorne en el duel final. Així doncs, el pilot de Maserati s’ha alçat amb la Pole Position, seguit del belga i el portugués Edoardo Mortara (Maserati MSG).

Superada la pausa de migdia els pilots han participat han participat en un simulacre de carrera de 24 voltes. Aquesta ha sigut la primera vegada que els Gen3 rodaven junts. El britànic Jake Hughes (Neom McLaren), que debuta en la categoria, ha sigut el vencedor seguit per Günther i el també alemany René Rast (Neom McLaren).

Acabada la carrera, els pilots han tornat a pista amb dues hores de prova per davant. Günther també ha sigut el pilot més ràpid a la vesprada amb un temps de 1’25.449. El segon millor registre l’ha marcat Vandoorne, a només dues dècimes, i el tercer el francés Norman Nato (Jaguar TCS), a quatre.

La jornada ha conclòs sense incidents de consideració. Els equips i pilots se centraran en la jornada del dijous en accions comercials i amb els mitjans de comunicació i el divendres tancaran la setmana amb l’últim assaig abans de l’inici de la temporada el pròxim 14 de gener a Ciutat de Mèxic.

Els aficionats que desitgen assistir el divendres a l’estrena del nou monoplaça de la Formula E hauran d’obtindre les seues entrades gratuïtes en la web del Circuit Ricardo Tormo.

Por Golsmedia