Motor
»
»
»
»
»
Archiles guanya la Pujada al Garbí

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FEDACV.

Archiles guanya la Pujada al Garbí

Foto: FEDACV.

El castellonenc Carlos Archiles va saldar amb èxit complet el cap de setmana de la celebració de la quaranté huitena edició de la Pujada al Garbi que, organitzada per l’Escuderia Bengala, va conéixer el triomf del pilot de la barqueta Norma M20F el que, sobre la base del descarte del pitjor resultat de la temporada que preveu el reglament, li va permetre collir el títol autonòmic en l’apartat de Monoplaces. Per part seua, i pes a estar inscrit, les matemàtiques li van possibilitar a l’andalús Humberto Janssens aconseguir el títol en l’apartat de Turismes sense competir a Serra sent, en la cita valenciana, el triomf per a un «clàssic» de la mateixa com Luis Flores i la seua ja emblemàtic Peugeot 206 WRC.

La prova va comptar amb una climatologia molt favorable i bona presència de públic el que va permetre un desenvolupament «pacífic» de la matinal. Entre els Monoplaces, després del lideratge en totes les mànegues d’Archiles, la següent plaça en el podium li l’adjudicava el valencià Saúl Arnau amb un Speed Car CM. Amb el seu resultat, i de manera involuntària, Arnau impedia a l’altre candidat al títol, Álex Monfort, fer-se amb l’entorxat final ja que, amb la seua tercera posició en el Garbí i el descarte de molts punts en eliminar un resultat, es quedava a les portes del títol.

Entre els Turismes, i després de l’absència de Janssens, Luis Flores, malgrat no poder eixir a l’última mànega, es feia amb una altra victòria secundat per un altre col·leccionista de triomfs a Serra com és Raúl Borreguero, molt a gust aquesta vegada amb el sempre exigent Mosler. La tercera plaça de Mario Bermúdez li permetia al del Clio fer-se amb el subcampionat precisament en lluita amb Borreguer que, finalment, serà tercer en el certamen.

Com sol ser habitual, excel·lent fermall final de temporada en aquesta cita que està molt pròxima al seu mig centenar d’edicions i la classificació final de les quals es pot consultar en aquest enllaç.

Por Golsmedia

Categorías Motor