Motor
»
»
»
»
»
Albaida acull el test de pretemporada Motocross i Minivelocitat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pretemporada-motocross
Foto: FMCV.

Albaida acull el test de pretemporada Motocross i Minivelocitat

Foto: FMCV.

El diumenge 22 de gener se celebrarà en el Circuit d’Albaida, València, un test de pretemporada de les especialitats de Motocròs i Minivelocitat que serà gratuït per a tots els pilots amb llicència FMCV. Els que la tinguen d’una altra Comunitat, els entrenaments de Motocròs tindran un cost de 15€ i els de Minivelocidad 25€.

El traçat de Motocròs estarà preparat per a l’ocasió, llaurat i regat perquè els participants entrenen de la millor manera possible de cara a les pròximes carreres tant de Campionat de la Comunitat Valenciana com de Campionat d’Espanya.

Pel que fa a Minivelocitat, estarà disponible el banc de potència per a la seua utilització al llarg de tota la jornada. La pista de velocitat d’Albaida acollirà als pilots amb l’objectiu que aquests es preparen al 100% per a l’any competitiu que els espera.

Els pilots que encara no tinguen tramitada la llicència federativa del 2023, podran fer-ho en el propi Circuit encara que si no volen esperar, fer cua i entrar a pista més tard, amb solo entrar en la zona privada de la pàgina web de la FMCV es pot tramitar en solo uns minuts.

Por Golsmedia

Categorías Motor