Foto: FMCV.

Arranca el Motocròs autonòmic

Foto: FMCV.

El Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana començarà la seua temporada 2023 aquest cap de setmana a Crevillent, Alacant. La carrera que sempre inaugura l’any competitiu d’aquesta disciplina ja és ací i els pilots de les categories convocades no poden esperar més al fet que arribe el diumenge.

El Moto Club Motorsport Carreres té el Circuit El Cossil preparat per l’ocasió i aquest mateix dimecres es farà la presentació oficial de la carrera en la Diputació d’Alacant amb la presència del president de l’entitat, Francisco Carreres, a més de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana amb el seu president, Carmelo Fernández al capdavant.

Les categories MX1, MX2, MX3, MX125, MX85, MX65 i MX-A són les que competiran a Crevillent. El 25 de gener, a les 23:59h, es tancarà el termini per a inscriure’s a la carrera.

En els pròxims dies es publicarà l’horari de la prova.