Foto: Circuit Ricardo Tormo.

GT Winter Series, el millor automobilisme es reuneix aquest hivern a València

Foto: Circuit Ricardo Tormo.

El Circuit Ricardo Tormo acollirà els dies 18 i 19 de febrer per primera vegada una cita de les GT Winter Sèries, un certamen hivernal d’automobilisme que porta a València carreres de GT, de prototips i de Fórmula 4 aprofitant l’aturada hivernal.

L’accés és lliure per a tots els aficionats que podran veure les carreres des de la Tribuna de Boxs i presenciar el treball de pilots i equipe sen el pàdoc del Circuit de manera gratuïta.

L’activitat començarà el dijous amb els primers cotxes en pista a partir de les 9.30 hores. El divendres i el dissabte se celebraran proves lliures. El diumenge les carreres començarà a les 11.00 hores amb les primera cita de les GT Winter Sèries. L’última carrera serà una prova de resistència d’1 hora:

Es tracta de la quarta cita de les sis que componen el calendari de les GT Winter Sèries que celebren la seua tercera temporada. Més fort que mai i amb més esdeveniments en els circuits més bonics del sud d’Europa. De desembre de 2022 a març de 2023