Motor
»
»
»
»
»
La Nucia arranca el CET de manera perfecta

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: FMCV.

La Nucia arranca el CET de manera perfecta

Foto: FMCV.

La primera prova del Campionat d’Espanya de Trial es va celebrar aquest passat cap de setmana en el municipi alacantí de La Nucia. Fins allí es van desplaçar quasi 200 pilots repartits en totes les categories convocades. La carrera, duta a terme pel Club Off Road La Nucia, el MC Alacant, la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l’Ajuntament de La Nucia va resultar un èxit i un gran començament per a aquest nacional de Trial.

La prova va tindre un recorregut exigent amb 22 espectaculars zones. Entre els 198 inscrits va haver de 9 països diferents tornant a demostrar, una vegada més, que els Campionats del nostre país atrauen a esportistes de tot el món.

La Ciutat Esportiva Camilo Cano va ser el centre neuràlgic de la carrera, on es va situar el pàdoc, es va donar l’eixida i es va celebrar la cerimònia de lliurament de trofeus. Abans d’arrancar la jornada, es va voler rendir un sentit homenatge a Jesús Plaza, càrrec oficial del CET i pilot de Trial i Enduro, i a Javier Olagüe, membre del Col·legi de Càrrecs Oficials de la RFME i de la FMCV, morts recentment.

Pau Martínez guanya en TR2

Amb un total de 23 punts, enfront dels 24 de Seiya Ujikawa, Pau Martínez es va emportar la victòria en la màxima categoria a La Nucia, TR2. Tots dos van oferir una lluita sense quarter però va ser l’espanyol el que va pujar al primer escaló del podi. Gil Vila va tancar el top tres.

Xurxo Neo, Miguel Alarcón i Marcos Combarro van ser els millors en Júnior amb una diferència de només un 1 entre el segon i el tercer. Rodrigo Marchal va superar a la resta dels seus rivals de categoria en TR3 deixant a Pawel Ryncarz i a Carles Esteve com a segon i tercer, respectivament.

Bonica batalla també en Cadet 125cc on Ryon Land va guanyar amb un total de 29 penalitzacions. Oriol García va acabar segon i Javier Terrín tercer. En Cadet (Copa) Roger Montserrat va véncer amb autoritat i ni Jorge García ni Iñigo Estefanell, que es van classificar darrere, ni la resta d’inscrits en aquesta categoria, van poder fer res per evitar la seua folgada victòria.

Jordi Ramonet, Héctor Gairín i Joan Ricart van ser els millors en TR4 i Miguel Linares, Marc Planella i Héctor Márquez en TR5.

Osuna, Rodríguez, Pi i López, els millors de Juvenil i Femení

Francisco Javier Osuna va guanyar en Juvenil A mentre que Xicu Marí i Guiem Martorell van acabar segon i tercer separats només per 1 punt en la seua targeta. Amb molt poques penalitzacions van marxar a casa els pilots de Juvenil B. Lucas Rodríguez va ser el millor, Arnau Arias va fer segon i Carlos Paredes tercer amb 11, 15 i 15 penalitzacions cadascun.

Laia Pi va destacar per damunt de les altres de Femení TR1. Daniela Hernando es va classificar segona i Eva Muñoz tercera. María López va ser la protagonista en Femení TR2 ja que va guanyar i va deixar a Yaiza Blanco segona i a Jimena Leboreiro tercera.

José María Segura, empatat a punts amb Rubén García, va pujar al primer escaló del podi de Veterà A. Alberto Martín va tancar el top tres. El mateix va succeir en Veterà B on els dos primers classificats van acabar amb els mateixos punts: Salvador Planella i Gabriel Dus. Rafael Sirvent va fer tercer.

La pròxima prova del Campionat d’Espanya de Trial se celebrarà l’1 i 2 d’abril a Gironella, Barcelona, amb totes les categories del CET en acció.

Por Golsmedia

Categorías Motor