Motor
»
»
»
»
»
L’ex pilot de Fórmula 1 Jaime Alguersuari participarà en el Racing Legends

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting

L’ex pilot de Fórmula 1 Jaime Alguersuari participarà en el Racing Legends

Alguersuari va ser pilot de Fórmula 1 des de mitjans de la temporada 2009 fins al final del 2011. En total 46 grans premis de la màxima categoria i 31 punts obtinguts al volant del monoplaça la Scuderia Toro Rosso. Abans, el català havia estat campió de la Fórmula Renault 2.0 i de la Fórmula 3 britànica i dominava les World Series by Renault quan va donar el salt a la F1. Actualment, Alguersuari és el tercer pilot més jove a haver debutat al volant d’un Fórmula 1, ho va fer amb 19 anys d’edat, només superat per l’actual Campió del Món Max Verstappen i per Lance Stroll.

Alguersuari rodarà al volant d’un World Series by Renault cedit per l’equip castellonenc Porteiro Motorsport. Un monoplaça creat per Dallara per a un campionat creat pel pare del pilot, Jaime Alguersuari, que serà nomenat Llegenda del Circuit durant el Racing Legends.

Por Golsmedia