Motor
»
»
»
»
»
Jaime Alguersuari i els pilots de llegenda omplen el Circuit Ricardo Tormo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Equipación CD Castellón 2024-2025
Foto: Circuit Ricardo Tormo.

Jaime Alguersuari i els pilots de llegenda omplen el Circuit Ricardo Tormo

Foto: Circuit Ricardo Tormo.

El Circuit Ricardo Tormo ha celebrat la primera jornada del Racing Legends amb milers d’aficionats a l’automobilisme i al motociclisme al paddock, i centenars de motos, cotxes i camions clàssics exposats i en acció. Pilots com els campions del món Álex Crivillé, Emilio Alzamora, Pedro Acosta i Carlos Checa, Sete Gibernau i Alonso López han acompanyat a Jaime Alguersuari en l’homenatge organitzat pel Circuit Ricardo Tormo. Crivillé, Checa i Alzamora han rodant per la pista de Gran Premi darrere d’Alguersuari, que ha triat l’Ossa 250cc amb la qual, l’any 1970, Santiago Herrero va perdre la vida a l’Illa de Man. A més, Sete Gibernau i els pilots de Moto2 Pedro Acosta i Alonso López no s’han volgut perdre l’ocasió de compartir aquesta jornada amb els aficionats.

Emilio Alzamora s’ha mostrat «sorprès, és increïble veure les motos, els cotxes i la passió que es viu avui aquí», mentre que Pedro Acosta ha assenyalat al públic del Circuit com a llegenda, «els Legends són els que han vingut aquest cap de setmana al circuit i demostren la seva passió cada dia». Álex Crivillé ha celebrat el seu 53 aniversari i ha expressat la seva emoció «en veure tantes samarretes amb el meu nom tants anys després de la meva retirada». Tots ells han participat en una xerrada davant del públic al paddock del Circuit i han reconegut la feina de Jaime Alguersuari «que va ajudar tota una generació a arribar a l’elit», segons ha explicat Carlos Checa.

El homenatjat, el pilot, periodista, escriptor, promotor de curses Jaime Alguersuari s’ha mostrat molt agraït pel reconeixement del Circuit Ricardo Tormo i ha recordat «dues persones clau en la meva carrera i en el motociclisme, un està al cel i l’altre estarà diumenge al Racing Legends, el primer és Ángel Nieto i el segon Jorge Martínez Aspar». El Racing Legends es tancarà en la jornada del diumenge amb Jorge Martínez Aspar i el campió del món de Moto3 Izan Guevara com a convidats d’excepció. A més, el pilot de Fórmula 1 Jaime Alguersuari es vestirà de nou amb el mono amb el qual va competir a la Scuderia Toro Rosso del 2009 al 2011.

Por Golsmedia