Motor
»
»
»
»
»
Alguersuari i Aspar protagonitzen el tancament del Racing Legends

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Albacete
Foto: Circuit Ricardo Tormo.

Alguersuari i Aspar protagonitzen el tancament del Racing Legends

Foto: Circuit Ricardo Tormo.

La huitena edició del Racing Legends ha reunit aquest cap de setmana a més públic, a més pilots de llegenda i a més vehicles en el Circuit Ricardo Tormo.
El pilot, periodista, escriptor i promotor de campionats d’automobilisme i motociclisme Jaime Alguersuari s’ha envoltat de molts apassionats amics per a celebrar aquest reconeixement que el Circuit Ricardo Tormo li ha rendit.

Jorge Martínez Aspar ha sigut hui el company en la pista d’Alguesuari. El quatre vegades Campió del Món s’ha enfundat el mico i s’ha posat als comandaments de l’Ossa 250cc monobuc, una moto mítica propietat d’Alguersuari. Al seu torn, el polifacètic pilot homenatjat s’ha posat als comandaments de la GasGas de l’Aspar Team campiona del món de Moto3 en 2022 d’Izan Guevara, que romania atent des del Pit Lane observant les evolucions d’un i d’un altre.

Aspar ha recordat que va ser Jaime Alguersuari qui li va fer la seua primera entrevista en la revista Sol Moto “Jaime sempre ha fet costat al motociclisme i als pilots, a més va ser clau en la posada en marxa del Circuit Ricardo Tormo amb Adrián Campos i amb mi”. El pilot d’Alzira ha rebut la visita dels antics propietaris de la fàbrica Derbi, Santiago i Andreu Rabasa i ha signat centenars d’autògrafs. “El Racing Legends és un esdeveniment que em porta un munt de records, he vist a molts amics i ací es pot sentir la passió que la gent té pel món de la moto” ha indicat.

El pilot de Fórmula 1 Jaime Alguersuari ha sigut un altre dels protagonistes del cap de setmana. L’integrant de la Scuderia Bou Rosso de 2009 a 2011 s’ha pujat a dos dels monoplaces dels campionats organitzats pel seu pare, un Fórmula Nissan i un World Sèries by Renault.

“És increïble veure al meu pare, que després de tants anys se’l reconeix tot el que va fer, no sols en les motos si no també en l’automobilisme. Estic molt emocionats per veure a figures com les que vam veure ahir i hem vist hui que reconeixen tot el que va fer i el que va suposar en el seu moment per a ells” ha manifestat Alguersuari fill.

Més de mil vehicles clàssics han participat en aquesta huitena edició del Racing Legends en la qual cotxes, motos camions i bicis d’època han portat a un temps passat a més de 10.000 aficionats que han tingut l’oportunitat de veure en el pàdoc a pilots llegenda com Crivillé, Checa, Gibernau, Alzamora, Aspar, Rentada i molts altres i també a pilots actuals del mundial de motociclisme com Pedro Acosta, Alonso López i el campió del món de Moto3 Izan Guevara.

L’acció tornarà al traçat de Cheste el pròxim cap de setmana amb la celebració per primera vegada a València de la Surf de vela ràpid Cup els dies 11 i 12 de març.

Por Golsmedia