»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Montellà, Borreguero i Ortega, guanyadors a la pujada al Coll de vidre

Segona cita de la temporada al Campionat territorial de muntanya de la Comunitat Valenciana amb la segona edició de la Pujada al Coll de Vidre brillantment organitzada per l’Alt Maestrat rally team i FRC competició.

Quasi 50 pilots s’enfrotaven a un recorregut de més de cinc quilòmetres que combinava zones molt ràpides amb altres més tècniques en un entorn espectacular. Edar Montellà, pilot integrat al programa de joves pilots de l’Automobil club d’Andorra va ser el més ràpid entre els monoplaces i també el millor de tots els inscrits.

coches interior 2

Raúl Borreguero, amb un Mosler 900, s’imposava entre els turismes i signava una quarta posició absoluta, mentre que Castor Ortega era el millor classificat a la modalitat de regularitat.

El segon lloc absolut, a un segon i mig de Montellà, va ser el valencià Toni Ariete mentre que també va pujar al podi Augusto Lezcano, amb un Fórmula Renault. També va ser destacada l’actuació del també valencià Manuel Aviñó, presidente de la Real Federació Espanyola de Automobolisme, que va colocar-se el casc i pilotar un CM Speedcar per a concloure quint classificat.

coches interior 3

Entre els turismes, Bernard González, conduïnt un BMW M3 i el castellonenc Miguel Porcar, amb un Seat León, van concloure per darrere de Borreguero. Molt destacable també l’actuació del pilot becat per la Federació d’autmobilisme de la Comunitat Valenciana, dins del programa «junior iniciación» de Slalom, Sergio Arenas, que va duur el seu Fiat Punto fins el lloc 24 final i a la victòria de la seua clase.

Pel que fa a la regularitat, Castor Ortega, amb un Ford Escort MK1 va guanyar per curt marge a l’alacantí Àngel Vañó, conduïnt un Abarth 1000. La propera cita amb el territorial de muntaya serà d’aci a un mes amb a Pujada Vila de Pego organitzada pel Club Automovilismo Gandia.