»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | El ral·li Ciutat de València aplega als 67 inscrits

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

AUTOMOBILISME | El ral·li Ciutat de València aplega als 67 inscrits

Dividits entre les categories de ral·li i de regularitat, ja son quasi 70 el nombre d’equips inscrits per al XVIII RAl·li Ciutat de València.

Son ja 38 els equips que participaran a l’especialitat de ral·li, velocitat pura contra el cronòmetre per a aconseguir el millor registre en cada tram; i 29 els que ho faràn a la modalitat de regularitat, que tindràn que circular pels trams cronometrats a la velocitat mitjana donada per l’organització. D’ells, els que hi participen a la regularitat sport, circularan a velocitats entre els 65 i els 70 quilòmetres per hora mentre que la resta no superaràn els 50.

L’eixida està prevista per a divendres, a les 20:30 hores, al passeig de l’Albereda de València encara que la competició no s’obrirà fins dissabte de matí. A la llista d’inscrits estan tots els aspirants al campionat autonòmic i vorem amb l’1 a Santiago Carnicer, actual campió de ral·lis de la Comunitat Valenciana, amb en seu Ford Fiesta R5, seguit de Santiago Cañizares, exporter del València CF i de la selecció nacional, que és pilot oficial Suzuki en proves del Campionat d’Espanya i que participarà al ral·li Ciutat de València amb el seu espectacular Porsche 911 GT3. 

Entre els inscrits també trobem a un equip d’Estònia, amb Ainars Igavens i Petr Turkin com a pilots, i conjunts de Madrid, Ourense, Múrcia i Catalunya que també hi estaràn presents a la cerimonia d’eixida de divendres al cap i casal.

 

Categorías AutomovilismoMotor