»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Victòria a Gandia i titol autonòmic d’slalom per a Pedro Luis Fernández

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

AUTOMOBILISME | Victòria a Gandia i titol autonòmic d’slalom per a Pedro Luis Fernández

Poc a poc van tancant-se els diferents campionats organitzats per la Federació d’automoblisme de la Comunitat Valenciana.

En esta càs els parlem del Campionat autonòmic d’slalom que va celebrar prova a Gandia amb victòria per a Pedro Luis Fernández, pilot del Ralli club Costa Azahar, de forma clara adjudicant-se així també el titol regional de la modalitat.

La superioritat del pilot de Castelló en la capital de La Safor va ser tan evident com ho ha sigut al llarg de tota la temporada on ha pujat fins el més alt del podi en quatre de les sis carreres disputades. En esta ocasió, en una prova organitzada pel Club d’automobilisme Gandia, la victòria de Fernández, front a una vintena de rivals, es va resoldre per unes rendes poc habituals perqué, a la fi de les mànegues oficials i comptabilitzat la millor d’elles, el pilot del Speed Car superava en vora huit segons al segon classificat, Rafael Lozoya mentre que la tercera posició era per a Albert Marcel, amb el seu Cinquecento, que era, a més, el primer turisme classificat.

Temporada interesant que conclou amb la victòria de Pedro Luis Fernández, nou campió de la Comunitat Valenciana a esta modalitat d’slalom.

Categorías AutomovilismoMotor