Automovilismo
»
»
»
»
»
RALLYES | La Nucia es prepara per a la penúltima prova del Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

RALLYES | La Nucia es prepara per a la penúltima prova del Campionat d’Espanya

La Nucia acollirà per tercer any consecutiu el Campionat d’Espanya de Rallyes d’Asfalt (CERA), en ser la seu de la 24 edició del Rallye La Nucia-Mediterrani Trofeu Costa Blanca. Els millors pilots del país es reuniran els propers 9 i 10 de novembre en una prova organitzada per l’Automòbil Club AIA.

Serà la desena i penúltima cita del Campionat d’Espanya que entra en la seua fase decisiva. El campionat aterrarà en terres alacantines amb el títol per decidir-se, la qual cosa suposa un atractiu afegit per la ja de per si mateix interessant cita.

Iván Llauris (Hyundai i20 R5) lidera la classificació, amb 18 punts menys l’alacantí Miguel Fuster (Ford Festa R5) és segon.

El de Benidorm, cinc vegades campió d’Espanya, tractarà a casa de donar un recital i voltejar el campionat per seguir engrandint la seua llegenda. I és que és l’únic que ha aconseguit guanyar el torneig amb tres vehicles de diferent tracció.

Haurem d’esperar per veure què succeeix el proper mes de novembre. El que sí podem ja avançar és que una de les principals novetats que contemplarem serà la disputa d’un tram espectacle en el karting de Finestrat.

Categorías AutomovilismoMotor