Automovilismo
»
»
»
»
»
»
RALLYES | 60 equips al tancament de les inscripcions bonificades per participar en el XIX Rallye Ciutat de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RALLYES | 60 equips al tancament de les inscripcions bonificades per participar en el XIX Rallye Ciutat de València

El dilluns passat, a les 20:00 hores, es va tancar el termini d’inscripció bonificada amb la qual els equips que desitgessin participar en el XIX Rallye Ciutat de València tinguessin un preu bonificat del 30% sobre el preu habitual. Foto: Mfoto.

D’aquesta manera, ja 60 equips els que ja han sol·licitat la seva inscripció en el rallye en les diferents categories i campionats, tant de Rallyes com de Regularitat. Des d’avui, el preu de la inscripció serà el que marca la Federació d’Automobilisme de l’a Comunitat Valenciana. A més, recordar que el tancament de sol·licituds finalitza el dilluns 16 de novembre.

Participessin equips de fora de la Comunitat Valenciana, provinents de la Regió de Múrcia, Astúries o Galícia

Així, els principals favorits no han trigat a apuntar-se. Ja es troben inscrits el guanyador de la passada edició, el castellonenc Santiago Carnicer amb l’habitual Ford Festa R5; l’actual Campió autonòmic Santiago Cañizares amb un Porsche 993 GT3; o el valencià Miguel García amb el Renault Megane.

Amb tot això, dissabte que ve dia 1 de desembre, s’engegaran els motors per arrencar la carrera a les 8 del matí, per acabar a les 8 de la tarda d’aquest mateix dia. Els pilots hauran de recórrer un total de 8 Trams Cronometrats per les carreteres valencianes, on es decidirà el proper Campió de la Comunitat Valenciana de Rallyes.

Serà el comiat de la temporada de rallyes 2019

Categorías Automovilismo