Automovilismo
»
»
»
»
»
»
RALLYES| Santiago Carnicer aconseguix la victòria en el Rallye de Gandia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

RALLYES| Santiago Carnicer aconseguix la victòria en el Rallye de Gandia

El Club d’Automobilisme de Gandia organitzava per a este passat cap de setmana la XII Edició de Rallye a Gandia per a inaugurar el certamen territorial. Una de les muntures destacades era la de Santiago Carnicer, junt amb el madrileny Antonio Martín, que partia com un dels favorits després d’haver aconseguit en la passat edició la victòria amb el seu Ford Festa R5. Foto: FACV.

La edició d’enguany va comptar amb un total de 70 equips distints que van participar, entre ells, alguns de molta qualitat, la qual cosa propici una gran presència de públic al llarg dels trams cronometrats.

70 equips van participar en el XII Edició de Rallye de Gandia 2019

Ya començada la carrera, en el primer tram, que començava en Benicadell i acabava en Vall de Gallinera igual que el segon, Santiago Carnicer aconseguia allunyar-se des del primer tram que era seguit per Emma Falcón ja a deu segons de diferència. A més, en les especials Carnicer continuava registrant grans marques que li acostaven cada vegada més cap a la victòria. Ja en el segon tram la canària continuaria aguantant en la segona posició, però una altra vegada més en l’especial perdia molt de temps i provocava el seu descens en la classificació. L’últim tram que va tindre lloc en Vila de Pego, també quedaria com primer Carnicer i com segon Javier Polidura que va acabar realitzant un gran campionat. L’última fase d’este últim tram de Pego acabaria per anul·lar-se a causa de la retirada de l’automòbil de José Javier Pérez després de la seua eixida de la carretera, que va resultar allargar-se.

D’esta manera Carnicer i Martín es farien amb esta última edició de Gandia, el segon lloc seria per als valencians Luis Climent i Víctor Buades i la tercera posició per als càntabres Javi Polidura i Borja Odriozola. Altres representants que van aconseguir un bon paper van ser Santiago Canyars i Ricardo Ranero (quarts) , Roberto Tolosa i Vicente Salom (cinqué) , Óscar Donet i Ana Caballer (sisé) , Joaquín Gómez i Francisco Reengrape (sèptim) , Vicente Bachero i Sergio Bachero (novens) i Sergio Fluxà i Daniel Tomás (desens) .

15 pilots van ser incapaços d’acabar la prueba

Destaquem també els guanyadors en regularitat sport Javier Garcés i Aaron Botella i en el nou estil en regularitat, sent els menys penalitzats, Javier Cervera i Catherine Pineda.

Categorías Automovilismo