Automovilismo
»
»
»
»
»
KARTING | Segona prova del Campionat Autonòmic passada per aigua a Oropesa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

KARTING | Segona prova del Campionat Autonòmic passada per aigua a Oropesa

Este cap de setmana es va celebrar la segona jornada del Campionat de Karting de la Comunitat Valenciana a Orpesa amb una participació total d’uns 68 pilots en les sis categories que es van disputar. El dia va estar marcat pel mal temps, la pluja i el vent van ser també protagonistes de les carreres en el municipi valenciano. Foto: Formula de Campeones.

El cap de setmana va portar bons resultats en general per als representants de la Comunitat Valenciana

Els representants de la Comunitat Valenciana de Fórmula de Campions no van obtindre bons resultats va ser en les categories d’aleví i DD2. Pedro Vilches en DD2 esperava firmar un bon paper després dels bons temps que venia marcant el cap de setmana, no obstant això, l’aigua va aconseguir frenar-li prou com per a no aconseguir ni el podi.

Categoria Senior

En senior va ser Hugo Naturil qui va aconseguir fer-se amb la victòria en les dos proves que es van realitzar i, a més mostrant una gran solvència a pesar de la gran quantitat d’aigua, que no va poder amb ell. També en esta categoria Álvaro García, el més jove de tots els d’esta categoria, va firmar un molt bon paper aconseguint el segon lloc.

Categoria Junior

En el Júnior també es va collir la bona notícia de Samuel Figueiras com a representant valencià, que va aconseguir fer-se amb la victòria en les dos carreres i va continuar demostrant la classe que té sense patir pràcticament al llarg del circuit.

Categoría KZ2

Carles Martínez en KZ2 es va imposar també clarament en la segona prova d’este campionat de la Comunitat Valenciana, demostrant que el seu objectiu és alçar-se amb el trofeu autonòmic.

Categorías AutomovilismoMotor