Automovilismo
»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Marta García finalitza quarta en l’accidentada carrera de Zolder en la W Sèries

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
marta garcía foto w series
Marta García, concentrada. Foto: W Series.

AUTOMOBILISME | Marta García finalitza quarta en l’accidentada carrera de Zolder en la W Sèries

Marta García, concentrada. Foto: W Series.

Les W Sèries arribaven al circuit belga de Zolder per a disputar la segona prova de l’únic campionat d’automobilisme íntegrament femení. La representant de la Comunitat Valenciana, Marta García, ha finalitzat en una positiva quarta posició després d’una carrera on el cotxe de seguretat ha sigut protagonista.

Dos cotxes de seguretat, un d’ells polèmic

La carrera va donar començament d’una forma estranya. El bòlid de Sarah Bovy tirava fum segons abans de realitzar-se l’eixida, però el director de carrera va optar per traure el cotxe de seguretat en comptes de realitzar una volta més de formació per a retirar el cotxe. En els primers segons d’eixida previs al ‘safety car’, Beitske Visser va avançar a Jaime Chadwick, guanyadora de la primera prova i pilota que va partir des de la primera posició.

Després de marxar-se el cotxe de seguretat, no va tardar massa a produir-se un altre incident. Esmee Hawkey i Gosia Rdest es van quedar fora de carrera en produir-se una col·lisió entre ambdues, mentre que posteriorment Vivien Keszthelyi també es retirava. Després de la marxa del segon ‘safety car’, Marta García va aconseguir defensar-se dels atacs en les primeres voltes de Sarah Moore, que finalment no va poder davant la qualitat de la valenciana.

Carrera emocionant en els últims instants

Per la zona de cap, Alice Powell i Chadwick van protagonitzar una gran batalla on va ser la líder del campionat qui va acabar vencent a la seua compatriota britànica en el pols per la segona posició. D’aquesta forma, Powell es va portar el triomf i s’acosta a Chadwick en la classificació general, mentre que Marta García se situa en quarta posició en la classificació després de la segona prova, deixat el llistó ben alt per a la pròxima carrera a Misano.

standings-w-series-zolder-
Clasificació general de les W Sèries després de dos proves. Foto: RTVE.

Por Golsmedia

Categorías AutomovilismoMotor