Automovilismo
»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Bird, líder dels test de Fórmula E a Xest

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Bird
Bird, de récord a Xest. Foto: Circuito Ricardo Tormo de Cheste.

AUTOMOBILISME | Bird, líder dels test de Fórmula E a Xest

Bird, de récord a Xest. Foto: Circuito Ricardo Tormo de Cheste.

El Circuit Ricardo Tormo de Xest ha celebrat dues jornades de test oficials de la sisena temporada de la Fórmula E. Els cotxes elèctrics han tornat a recórrer el traçat valencià, on Sam Bird (Envision Virgin Racing) ha sigut el més ràpid amb un temps de 1.15.570.

Bird ha marcat el seu millor temps en la sessió de la vesprada, igual que tots els integrants del ‘top 10’ de la jornada. El britànic ha aconseguit la seua millor volta a nou minuts del final dels entrenaments i ha acabat per davant de Max Günther. L’alemany s’ha quedat a tan sols 0.093 mil·lèsimes de Bird i ha sigut protagonista en la sessió del matí (1.15.926).

Bird ha marcar el millor temps de la jornada

En tercera posició ha acabat Antonio Félix Da Costa. El portugués ha ocupat durant tota la jornada les posicions davanteres i s’ha mostrat molt constant. A Da Costa li ha seguit en quarta posició Mitch Evans.

Tant per en la sessió del matí com en la de la vesprada els comissaris han hagut de mostrar la bandera roja, en totes dues ocasions amb el ‘rookie’ James Calado implicat. La primera per un colp que li ha provocat danys en la part davantera del seu monoplaça i, la segona, per un problema tècnic. Els comissaris del Circuit han solucionat la situació amb rapidesa i l’activitat en pista s’ha realitzat amb total normalitat.

Por Golsmedia