Automovilismo
»
»
»
»
»
Xest reparteix els títols del CKCV

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Campeonato de Karting de la Comunitat Valenciana
Última cita del Campeonato de Karting de la Comunitat Valenciana. Foto: FACV.

Xest reparteix els títols del CKCV

Última cita del Campeonato de Karting de la Comunitat Valenciana. Foto: FACV.

Aquest cap de setmana s’ha disputat la última cita del Campionat de Karting de la Comunitat Valenciana, en ella es van acabar de definir els campions territorials en temporada en la qual el *karting valencià ha consolidat la seua posició de referència a nivell nacional.

En la categoria d’alevins, Christian *Costoya va obtindre el títol aconseguint la victòria en les dues carreres puntuables. En el *podium li van acompanyar Sandro Pérez i Olivier Claeys, els quals finalitzaven segon i tercer en la general.

CHRISTIAN COSTOYA VA ACONSEGUIR LA VICTÒRIA EN LES DUES CARRERES I EL TÍTOL EN ALEVINS

En categoria cadet, va anar Alberto Hurtado el pilot que  va obtindre el títol guanyar la segona carrera, la primera la va guanyar Jan Peral.

En Júnior, Samuel *Figueiras es va assegurar una plaça de *podium en una de les carreres, per la qual cosa amb això aconseguia el campionat tenint en compte els grans resultats obtinguts en les anteriors cites. En segona i tercera posició van quedar *Gervasio Collaret i *Clarissa *Dervic.

EN DD2, EL TÍTOL ES VA SEPARAR PER UN PUNT, MENTRE QUE EN KZ2 VA HAVER-HI UN EMPAT A PUNTS PER A DECIDIR EL CAMPIÓ

En categoria Sènior Hugo *Naturil va veure com Rubén Moya es feia amb el triomf en totes dues carreres puntuables. DD2 va ser una de les categories més atapeïdes, un punt va separar a Adrián *Pruñonosa, amb dos segons llocs a Cheste, de Daniel Carmona. Els triomfs van ser per a Aleix Navarro i Pedro *Vilches.

En *Silver, dues segones places li van permetre a Vicente Torró celebrar el títol mentre que Javier *Campo i Xavier *Claeys van festejar victòries. Finalment, en KZ2 es va produir un empat a punts nets entre Adam Vila i Eric Alonso sent el títol per al primer mentre que Carles Martínez va obtindre dues victòries.

Por Golsmedia