Fórmula 1
»
»
»
»
»
Red Bull arriba a un nou acord amb Honda fins a 2025

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Coche del equipo Red Bull de Fórmula 1. Foto: F1

Red Bull arriba a un nou acord amb Honda fins a 2025

Coche del equipo Red Bull de Fórmula 1. Foto: F1

Xarxa Bull i AlphaTauri continuaran competint amb les unitats de potència d’Honda des de la pròxima temporada fins a finals de 2024 després d’arribar a un acord per a utilitzar la tecnologia japonesa a pesar que el fabricant abandone el campionat al final d’aquesta temporada.

L’associació ha collit cinc victòries en carrera fins hui durant aquests tres anys però la marca japonesa va anunciar el passat octubre que deixaria la F1 quan el seu acord actual expirara a la fi de 2021, deixant a Xarxa *Bull i *AlphaTauri sense un proveïdor de motors.

red BULL I ALPHA TAURI CONTINUARAN COMPTANT AMB LES UNITATS DE POTÈNCIA D’HONDA FINS A 2025

Després d’això, Xarxa *Bull va iniciar converses amb Honda per a trobar una manera de continuar utilitzant la tecnologia i, després de la confirmació el divendres passat que el desenvolupament del motor es congelaria a partir de 2022 d’ara en avant, els dos han acordat un acord.

«Hem estat discutint aquest tema amb Honda durant algun temps i després de la decisió de la FIA de congelar el desenvolupament d’unitats d’energia a partir de 2022, podríem finalment arribar a un acord sobre l’ús continu de les unitats d’energia híbrides d’Honda», va dir Helmut *Marko, assessor de Xarxa *Bull. A més, afegia que «estem agraïts per la col·laboració d’Honda en aquest sentit i per ajudar a garantir que tant Xarxa *Bull Racing com la *Scuderia *AlphaTauri continuen tenint unitats de potència competitives».

 

Por Golsmedia