»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Xàtiva escriu una página d’or més per a l’esport valencià

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

MOTOCICLISME | Xàtiva escriu una página d’or més per a l’esport valencià

Els carrers de Xàtiva han lluït les seues millor gal·les per a la edició 66 del Campionat tradicional valencià de velocitat. Amb quasi 100 inscrits, s’ha comprovat les prestacions d’estes motocicletes a les categories 80GP, 80 Pro sèries, clàsiques i supermotard.

Esta carrera de motos d’epoca va tindre també un moment per al record amb un sentit homenatge per a Àngel Nieto, 13 voltes campió del mon.

Xativa-Noticia ok

Motocicletes que ens fan reviure una altra epoca del motociclisme valencià van disputar a primera hora del matí els entrenaments cronometrats on Javier Beneyto va ser el més veloç als 80GP per davant de Carlos Oroval i de Sergio Ballesteros, qui, finalment va ser el guanyador per davant de Beneyto, qui va ser lider de la carrera fins una emocionant ultima volta on tingué que cedir i conformar-se amb el segon lloc. Oroval va pujar al tercer esglaó del podi final.

Al grup A de la categoria 80 Pro-series, tornà a ser el més ràpid Javier Beneyto per davant de Carlos Oroval i Marcos Marcos, mentre que al grup B, Aitor Cremades, Juan Miguel Salazar i Joan Artes va copar els tres primers llocs. A la carrera, Beneyto ha sigut protagonista en liderar la carrera des de l’inici fins la fi. Salazar, en lluita amb Marcos i Simon ha acompanyat Beneyto al podi.

Per la seua banda, Juan Miguel Salazar, Juan Carlos Espí i Moisés Giménez han completat la primera linia de la graella d’eixida de clàssiques. Espí ha guanyat en dura lluita amb Salazar, qui, finalment ha creuat la linia d’arribada segon per davant de Jorge Santiago Cabanes.

Per ultim, a Supermotard, Aitor Cremades ha emcapçalat la classificació dels entrenaments amb Jorge Climent segón i Quique Hernández tercer. La victòria final ha sigut per a Hernández per davant de Cremades i Climent.

La cerimònia de lliurament de trofeus ha estat presidida pel president del Moto Club Moto Ruta Xàtiva, Toni Sarrión i pel president de la Federació de motociclisme de la Comunitat Valenciana, José Luis Berenguer.

Van 66 edicions de la carrera motociclista urbana més antiga d’Espanya, que ja prepara la seua 67a per a 2018.

 

Categorías MotociclismoMotor