»
»
»
»
»
ENDURO | Torreblanca acull proves valedores per a l’autonòmic de «Cross Country»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ENDURO | Torreblanca acull proves valedores per a l’autonòmic de «Cross Country»

Gran diumenge el vixcut a la localitat castellonenca de Torreblanca amb la disputa del I «Cross Country» i Pequenduro, totes dos valedores per al campionat de la Comunitat Valenciana i MotoDesFoto: Domingo Merino.

Victòria molt treballada a la categoria Pe50 de Pequenduro per a Vicente Galarza, qui va guanyar per davant de Raúl Iniestra i Carlos Grollo. en Pe65 destacaren Ares Zanón, Bruno Miró i Javier Madero i en Pe85 Aleix Saumell, Edgar Esteban i Alfredo Pellicer.

Els majors començaren la competició a continuació. Jordi Casades va guanyar entre els senior per davant d’Enrique García i Alejandro Carceller. Als júnior, la victòria sigué per a Juan Carcelén, a qui acompanyaren al podi Gerard Marabella i Jaime Bellés. Pel que fa als senior B, Yeray García, José Luis Villodre i David Vinuesa coparen les tres primeres places mentre que Pedro Luis Candela, Héctor Pla i Vicente Carlos Lizán siguieren els millors a la categoria Sénior C.

En màster guanyà Joan Masó per davant de Sebastián Tierraseca i Alfonso Gallardo. Humi Palau guanyà en fémines i Emilio Gallart ho va fer en aficionats. La propera prova del Campionat de «Cross Country» de la Comunitat Valenciana i MotoDes serà el cinc de novembre a Elx.

 

Categorías MotociclismoMotor