»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Jorge Navarro operat amb èxit de la seua mà esquerra

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

MOTOCICLISME | Jorge Navarro operat amb èxit de la seua mà esquerra

El pilot de la Pobla de Vallbona Jorge Navarro, qui disputa el mundial de motociclisme de Moto2, ha sigut operat a un hospital de la Melbourne de la lesió a la mà que va patir diumenge passat al Gran Premi d’Austràlia, prova valedora per al campionat del món.

El jove pilot valencià va confirmar al seu compte de Twitter, afegint la fotografia que encapçala esta informació, que la intervenció havia sigut un èxit. Navarro va caure a la revolta onzena quan es disputava la tercera volta de la carrera i va patir una abrasió del dit anular de la seua mà esquerra amb afecció al tendó la qual cosa el va dur directament al quiròfan.

Ara, el jove corredor de l’equip Federal Oil Gresini, vol viatjar a Sepang per a continuar amb la gira asiàtica, aconseguir el vist i plau dels metges i poder disputar la següent carrera que serà el Gran Premi de Malàisia, que es disputarà el proper cap de setmana i que és la penultima prova del mundial abans del Gran Premi de la Comunitat Valenciana que es celebrarà al circuit Ricardo Tormo de Xest.

Categorías MotociclismoMotor