»
»
»
MOTOCICLISME | El valencià Alejandro Andreu, tercer a l’European Rally de Conca

Als voltants de la localitat de Carboneras de Guadazón, província de Conca, s’ha disputat el European Rally FIM, d’enduro, on el valencià Alejandro Andreu ha conclòs tercer. Fotografía: Kiko Moncada.

L’ultim dia de competició va disputar-se un bucle de 280 quilòmetres dels 1138 dels que constava la competició, molts d’ells disputats a temperatura per davall de zero. A este ultim dia arribaven els dos primers classificats separats per només 16 segons, una diferència minima per als 70 quilòmetres que encara restaven a l’especial i on l’organització va preparar una cronometrada on no perdre el romb correcte anava a ser clau pels molts creuaments de camins que hi havien.

El lider, l’italià Mancini i el frances Minaudier, es jugaven la victòria final mentre que el també transalpí Procaccini, qui lluitava per ser tercer, caia trencant-se un braç. Mancini, també va caure i va creuar la linia d’arribada espentant la seua moto i encara li sobraren més de 8 minuts sobre el frances que va enganyar-se de cami, la qual cosa va aprofitar el valencià Alejandro Andreu per a aconseguir pujar al tercer esglaó del podi final. Tot i patir febra durant els quatre dies de competició, Andreu va mostrar tota la seua habilitat.